- advertentie -

Kees van der Staaij (SGP) in Zeeland Kiest

Kees van der Staaij (SGP) in Zeeland Kiest

MIDDELBURG - SGP-leider Kees van der Staaij is vandaag te gast in Zeeland Kiest, het verkiezingsprogramma van de PZC en Omroep Zeeland. Tijdens het gesprek, dat om 16:00uur live wordt uitgezonden op radio, tv en internet, zal de SGP duidelijkheid moeten geven hoe ze denkt over bepaalde Zeeuwse kwesties.


De SGP is een van de partijen die langs komt bij Zeeland Kiest. Eerder waren dat al Emile Roemer (SP), Alexander Pechtold (D66), Halbe Zijlstra (VVD) en Diederik Samsom (PvdA).

Brinkman
Verder staan Hero Brinkman (DPK), Arie Slob (ChristenUnie) en Marianne Thieme (PvdD) nog op de rol.

Zeeuwse Bibliotheek
De gesprekken vinden allemaal plaats in de Zeeuwse Bibliotheek in Middelburg en zijn toegankelijk voor het publiek. Tijdens het interview zullen Ernst Jan Rozendaal (PZC) en Ad Hagesteijn (Omroep Zeeland) ook vragen stellen die zijn ingediend door lezers, kijkers en luisteraars.

laatste keer aangepast:
ma 27-08-2012, 14:22


delen:
Staaij_Kees_van_der

Reacties

En nog steeds wachten we op de komst van Geert Wilders.

Mijn complimenten aan de presentatoren van Zeeland Kiest. Ze hebben Kees van der Staaij in zijn waarde gelaten. Dat kan van de NOS niet altijd gezegd worden. Zelfs zo een arrogante persoonlijkheid als Pechtold kan hier nog een voorbeeld aan nemen.

De SGP heeft zich meer dan eens uitgesproken tegen ontpolderen. Dhr. Van der Staaij stond heldhaftig met vele anti-ontpolderaars op de dijk van de Hedwigepolder. Hoe kan het dan dat onze SGP-gedeputeerde Van Heukelom actief mee werkt aan de ontpoldering langs de Zeeuws-Vlaamse oever van de Westerschelde? Hoe consequent is een partij - ook de SGP - dan?