- advertentie -

Vlissingen wil drie miljoen extra bezuinigen

Vlissingen wil drie miljoen extra bezuinigen

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen wil drie miljoen euro extra bezuinigen. Nu al wordt er tien miljoen bezuinigd, maar voor een gezonde toekomst is een extra bezuiniging nodig, volgens de gemeente. Bovendien wil Vlissingen de schulden terugdringen.

Vlissingen heeft nu een miljoenenschuld. Waarop zal worden bezuinigd is nog onduidelijk. Dat zullen raadsleden binnenkort bespreken.

laatste keer aangepast:
ma 03-09-2012, 15:47


regio:
Walcheren
delen:

Reacties

Inwoners zullen de rekening wel weer krijgen in de vorm van belasting verhogingen.Waarom niet wat minder borrelen en de bijbehorende hapjes na de vele vergaderingen. Ook minder duur personeel inhuren zal ook helpen (waarvan men vaak niet weet welk werk zij doen), het kan allemaal minder op het stadhuis, en elke euro cent meerdere keren omdraaien voor dat het in een bodemloze put word gegooid.

Het zal wel, in navolging tot Goes, verhoging van de parkeertarieven worden. Origineel is het niet, want ze kunnen papegaaien als de beste.

De inwoners zullen wel weer de dupe worden, door het verhogen van belastingen. De schulden worden enkel maar hoger door de vele borreltjes en hapjes na de vele vergaderingen. Overal maar geld in stoppen waar het nut ver te zoeken is. Mensen in te huren voor veel geld, zonder te weten waar zij mee bezig zijn. Kunst neer zetten, waar je af moet vragen wat het voor stelt. Nu zal er ook wel iemand ingehuurd gaan worden hoe het toch komt dat de schulden oplopen. Er zijn meer mensen die minder gestudeerd hebben en beter met geld om kunnen gaan.

Nou, laten ze de kosten van het gemeentehuis en de ambtenarensalarissen eens aan banden leggen dan hoeven de bewoners van Vlissingen het niet via achterlijke belastingen op te hoesten. Je betaalt je scheel en groen en je krijgt er geen reet voor terug, alleen maar gezeik. Je mag niks, moet alles en verder je mond houden. Vlissingen bedrijft achterhaalde politiek. Ze zouden zich kapot moeten schamen!

Feestjes. Recepties. Presentaties. Openingen. Kan allemaal best soberder uitgevoerd worden. Na de receptie, met alleen koffie, maar zonder drankjes, weer gewoon terug naar het werk.

3 miljoen, toevallig hetzelfde bedrag wat de asfaltering van de Burgemeester Stemerdinglaan zou gaan kosten. Ra ra, waar gaat de bezuiniging vandaan komen.

Waarop zal worden bezuinigd is nog onduidelijk? Gewoon op dat boventallige ambtenarenapparaat, op de salarissen van de wethouders, op hun onkosten vergoedingen, op diners, op hun niets brengende reisjes, op pensioenen, eigelijk gewoon die club mee-eters niksdoeners buiten gooien, maar dat is een utopie, zal gewoon weer de burger zijn die het gelag betaalt en de heren op de gemeente weer een forse salarisverhoging voor zich zelf zullen incasseren en dat is pas bezuinigen, burgers betalen en het ambtenarenapparaat zich vol vreten.

Misschien bezuinigen op de ambtenaren? Je krijgt nu toch geen antwoord of een onzinnig antwoord. Beloftes worden niet nagekomen en er wordt gezegd dat er vooral niet opgetreden mag worden tegen een bepaalde groep allochtonen die huishouden in het woongebied rond de school in de Bonedijkestraat. De politie geeft dit gewoon toe als ze langs komen omdat ze zich op verboden terrein begeven en oude vrouwen uitschelden. Onze burgemeester en ambtenaren die betaald worden van ons belastinggeld zeggen gewoon dat we het maar moeten accepteren omdat deze terroriserende groep een ander cultuur heeft.