- advertentie -

Distributiecentrum PostNL in Goes

Distributiecentrum PostNL in Goes

GOES - Goes krijgt een distributiecentrum van PostNL. Dat levert ongeveer 250 nieuwe banen op. PostNL heeft een stuk grond van 17.000 vierkante meter gekocht op bedrijventerrein De Poel Twee.

Het postbedrijf reorganiseert, en zet negen grote distributiecentra op verspreid door het land. Wanneer de nieuwbouw in Goes klaar is, is nog niet bekend. In een distributiecentrum wordt de bezorging van de post wordt georganiseerd.


PostNL verwacht dat het distributiecentrum eind volgend jaar gaat draaien. Het postbedrijf wil langdurig werklozen uit de gemeente Goes bij het bedrijf laten werken. PostNL gaat hierover met de gemeente Goes in gesprek.

laatste keer aangepast:
vr 31-08-2012, 09:46


regio:
Bevelanden
delen:
luister fragment: 

Distributiecentrum PostNL in Goes

Reacties

ik zou er zo beginnen, maar tegen eerlijke betaling en niet als verplicht "vrijwillige" tegenprestatie voor een minimum uitkering van krap zeshonderd en wat centen per maand.

ik wil ook wel werken daar maar wel met een normaal loon en niet met behoud van

Dat vind ik een goede zaak. Het was natuurlijk ook nogal omslachtig om een brief die bijvoorbeeld vanuit Vlissingen naar Oost-Souburg gestuurd wordt eerst naar Rotterdam te laten gaan en vervolgens weer terug. Dat kost enorm veel vervoerskosten en is slecht voor het milieu. Zoveel mogelijk dingen in de regio's regelen draagt bij aan een duurzame samenleving.

Kan ik al solliciteren voor postsorteerder.

Weer eens goed nieuws.