- advertentie -

Aliens moeten SOPN naar 76 zetels helpen

Aliens moeten SOPN naar 76 zetels helpen

GOES - De nieuwe politieke partij Souverein Onafhankelijke Pioniers Nederland (SOPN) verwacht tijdens de komende Tweede Kamerverkiezingen op 12 september 76 zetels te behalen. Dat zegt de nummer 50 op de lijst, Maarten Horst uit Goes.


Volgens Horst voorspelt een Amerikaanse deskundige een grote omwenteling. Hij verwacht hulp van buitenaardse krachten bij het winnen van zetels. "Als voor 12 september iets naar buiten komt dat te maken heeft met buitenaards contact, dan kunnen we rekenen op veel stemmen. Want dan denken de mensen: het klopt wat ze zeggen."

Magnetisme
Zijn partij met lijst 19, wil een basisinkomen voor iedereen, een ontwikkelrecht in plaats van een leerplicht en 0-punt energie. De werking van die 0-punt energie is volgens Horst simpel: "Het heeft met magnetisme te maken en je kan oneindig energie tappen uit een kastje." Die techniek bestaat volgens hem al tientallen jaren, maar mulitnationals houden de ontwikkeling tegen.

Ongeldig
De SOPN is nu vooral in het nieuws omdat de verkiezingen volgens de partij ongeldig zijn. Dat de SOPN nu zelf aan die verkiezingen meedoet is volgens Horst nodig om het oude systeem te kunnen veranderen.

Muziektherapeut
Horst is 35 jaar geleden geboren in Aagtekerke en is na enkele omzwervingen in Goes neergestreken. Hij werkt als muziektherapeut en dan vooral met autistische kinderen. Hij is één van zeven Zeeuwen die de SOPN op de kieslijst heeft staan.
laatste keer aangepast:
vr 07-09-2012, 16:18


delen:
luister fragment: 

Maarten Horst van de SOPN in gesprek met Petra Wijnsema

Maarten Horst uit Goes, de nummer 50 op de lijst van de SOPN

Reacties

Voor al die luie, steun trekkende, fat-asses die meer gratis geld willen en alles proberen om het maar ergens vandaan te plukken, stelletje eindbazen! Get a Job! Get a Life! Make your own Money! Vertaling: Ga werken! Maak iets van je leven! Verdien je eigen geld!

Behalve erg dom, hebben velen geen behoorlijke 'opvoeding' genoten. Veilig achter je zielige computertje iedereen uitschelden die wel wakker is. De haters en de sheeple verdienen in mijn ogen allen een chip en een vaccinatie tegen alle mogelijke kuddedieren-ziektes + natuurlijk een mooi oormerk. DE sopn-ers zijn zo slim om zich soeverein te laten verklaren, tokkies en gtst en journaalkijkers begrijpen gelukkig niet waar het over gaat. dat is wel grappig.Ik hoop dat ze allemaal een vaccinatie krijgen, weigeren kunnen ze niet want ze zijn niet soeverein.

Mensen mensen....waar zien jullie 'aliens' staan? Ik lees toch echt: "Hij verwacht hulp van buitenaardse krachten".... KRACHTEN mensen, dat is heel wat anders dan groene mannetjes, ufo's etc. Maanstand, zonnestand, de stand van andere hemellichamen, etc etc, dát zijn buitenaardse krachten... dezelfde krachten die jullie zo graag willen geloven dmv dagelijks je horoscoopje lezen. Deze krachten beïnvloeden ons dagelijks leven al op vele manieren (simpelweg al bijv. eb en vloed, winterdepressies enz.), dus zo ver is het niet gezocht dat dergelijke krachten bepaalde dingen kunnen beïnvloeden. Serieus, zodra er 1x het woord ufo valt, wordt alles uit z'n context getrokken, begint men dingen in te vullen die nergens gezegd zijn. Maarja, dat zal wel de geroemde kortzichtigheid zijn die nog altijd hoogtij viert... stel je voor dat je een keertje serieus nadenkt over belangrijke punten.

Stel je voor dat je met serieus nadenken niet tot de conclusie komt dat zijn hele betoogje grote onzin is. Of geloof jij soms in sprookjes?

Erg veel mensen zijn totaal gehersenspoeld en denken dat SOPN-ers gek zijn. Dat is het probleem, en ze gaan zeer sterk in verweer, 9/11 is voor hun gedaan door Al Quada, terwijl er 1000 bewijzen zijn dat het gewoon weer een valse vlag operatie was, zoals elk groot 'event'. De codex alimentarius snappen sommigen niet, net als wat Ad van Rooij van de no cancer foundation te vertellen heeft. Alle informatie ligt voor je neus! De shockdoctrine door middel van Mantjoereinse kandidaten in combinatie met ander zeer verfijnde methodes.

Kan me herinneren dat ie een paar keer met een ambulance van het malieveld (occupy Den Haag ) is afgevoerd, omdat ie daar helemaal doordraaide.

Ja mooie idealen, zet hem op jongens en meisjes. Mijn zegen hebben jullie:) Ach, en die ufo's; op aarde lopen genoeg wereldvreemde mensen rond.

Nulpuntenergie is wel degelijk mogelijk. Het zijn de mannen met de pakken, de dikke auto's en het vele geld die dit tegenhouden. Dan valt er namelijk niks mee te melken bij ons arme burgers. Kijk maar eens op deze site http://nulpuntenergie.net/index.php/uitvinders/216

De SOPN staat ook voor onze gezondheid en voor onze kinderen! Als we het huidige systeem niet wijzigen staan we voor een ecologische ramp (vervuiling , olieboringen , gif enz.). Goed dat er nu een partij opstaat die ons inspireert om verandering te bewerkstelligen!

Schijndemocratie is zichtbaar in je portemonee, in je dagelijkse leven is er de harde confrontatie met de steeds zwaarder worden vaste lasten./verplichtingen om te kunnen blijven voldoen als Nederlands burger. Je word leeg geknepen als mens onderwaardeerd. Ben je ziek of oud dan word je daar vandaag de dag door de huidige politiek op af gerekend. Hoever moet het menswaardig bestaan in Nederland nog verder gedegenereerd worden! Hoever moet de degradatie van een leven in Nederland nog gaan? Je kan wel roepen dat het allemaal onzin is wat de SOPN voorstelt, maar heb jij jezelf wel verdiept in het partijprogramma? Niet alleen UFO materiaal hoor ;-) juist verre van dat. Uitleg over hoe ons zorgsysteem in Nederland in elkaar zit en begrijpen dat SOPN voor gratis zorg staat, mede als gratis O.V. gratis Onderwijs. Meer vrijheid in de persoonlijke creatie en verbinding tot stand brengen met je omgeving en je medemens. Nu is alles overgelevert aan de multinationals die in samenwerking zijn met de politiek. Waarom is dat? Moet het niet andersom zijn? De burger kiest, partij aan de macht en de burger verliest :'( De SOPN De Soevereine Onafhankelijke Pioniers Nederland staat voor 100% openheid, transparantie en 100% inspraak door de burger. Wordt er een nieuwe wet gepresenteerd dan komt daar via internet bijvoorbeeld met je digicode een referendum waarin jij jouw stem kan laten weten. En iedereen elke volwassen burger zal die mogelijkheid krijgen. Nog even dit Menzis VGZ hebben miljarden winst geboekt het afgelopen jaar, dat hebben we te danken aan oud-politicus Andre Rouvoet nu directeur van de zorgverzekeraars in Nederland. In de politiek voorbereid om in het bedrijsleven de burger nog verder uit te knijpen! SOPN sopt NL schoon en de subsidies zullen verdwijnen. Miljarden subsidies gaan naar bedrijven, een notedop naar de bevolking. Wel geld voor Griekenland maar geen geld voor eigen land, hoe kan dat? Dat kan als je met gebakken lucht zoals de euro ook wel genoemd wordt, werkt! De mens heeft recht op een fundamenteel bestaan dus biedt de SOPN een basisuitkering voor iedereen. Terugnationaliseren eigen belang zodat Nederland weer een fijn land wordt om in te wonen, wat in IJsland kan, kan ook in Nederland! Alle burgers schulvrij, Nederland schuldvrij. En dan onstaat er verbinding want verplichtingen zijn weggevallen. Er is veel wat Nederlandse burgers niet weten. Teveel om op te noemen, maar gaat wel naar buiten komen, met het statement van de SOPN dat Nederland geen zelfstandig land is!

En deze man loopt los???

Dreamer, nothing but a dreamer...... deze muzikant heeft te vaak naar deze song geluisterd, maar moet dat vooral blijven doen!

Yep, dat mag zo zijn, maar wiens droom dromen we nu dan? Die van RTL, Reuters, Associated Press? De droom van multinationals, de farmaceutische industrie, de banksters op dit moment, ten koste van heel erg veel leed, en daarbij destructief voor de aarde en zijn bewoners. Maar het kan evengoed anders, de keus is aan ons allemaal. In die zin is deze SOPN kandidaat misschien wel minder dromerig dan de gemiddelde zapper. En wat betreft het aantal zetels, wil je wat realiseren dan moet je hoog inzetten, dat geeft gewoon meer kans op resultaat.

De aarde is ook nog plat in Zeeland als ik zo wat commentaar lees? Misschien goed eens open te staan voor wat nieuwe ideeën, want zo geweldig draait het niet op dit moment. De meeste mensen met het hart op de goede plek zien graag een betere wereld voor zich. Deze is gemakkelijk te realiseren, de SOPN legt wat mij betreft de vinger op de zere plek. Degene die achter de schermen aan de touwtjes trekken moeten eerst verdwijnen en ruimte maken voor heldere en open politiek. Mijn stem hebben ze.

Hij werkt als muziektherapeut en dan vooral met autistische kinderen. Het moet niet gekker worden... Ouders haal je kinderen daar weg!

Ik weet van heel dicht bij dat de werkelijkheid is dat je bergen moet verzetten wil je een goede omgeving vinden voor deze groep. Ouders weten zich geen raad en worden van het kastje naar de muur gestuurd. Nou, dat werkt goed, niet dus! Als deze meneer de kinderen met therapie kan helpen is dat meer waard dan je kunt vermoeden. De SOPN is geen splintertje die zweert, maar uitgroeit op de onvrede van de maatschappij.

Worden mensen tegenwoordig niet eerst gescreend voor dat ze een politieke partij mogen oprichten? Want deze meneer is echt rijp voor het gekkentehuis i.p.v. de regering. Denk dat ie maar eerst eens met een collega therapeut moet praten en niet 1 die in de muziek zit.

Ik heb respect voor iedereen en er is een kans dat er aliens bestaan, maar hoe krijg je dit verzonnen.

Onnozel? Da's nog zacht uitgedrukt. Ze kunnen de naam van de partij beter wijzigen in PvdG (Partij van de Gekken).

Het is toch niet te geloven. Alleen die kop van die vent zegt al genoeg.

De onnozelen zijn onder ons.