- advertentie -

Het Zeelandgevoel van D66 Statenlid Tom Aalfs

Het Zeelandgevoel van D66 Statenlid Tom Aalfs

OOST-SOUBURG - Omroep Zeeland zendt deze weken de Zeeland column uit. Hierin vertellen Zeeuwse politici wat hun Zeelandgevoel is. Vandaag is de beurt aan Tom Aalfs, Statenlid voor D66, Zijn Zeelandgevoel heeft te maken met de Westerschelde en het monument Fort Rammekens.


Volgens Aalfs is de Westerschelde, zowel in het verleden als in het heden, de slagader van Zeeland wat betreft de scheepvaart. Fort Rammekens speelde vooral in het verleden een belangrijke rol bij de bescherming van deze slagader. Inmiddels ziet hij het Fort als cultureel erfgoed en vindt dat zo'n uniek monument behouden moet blijven voor het nageslacht.

Frans Babijn
De volgende Zeeland column wordt gemaakt door Frans Babijn, Statenlid voor het CDA. Deze column is op woensdag 19 september te zien.
laatste keer aangepast:
ma 10-09-2012, 14:06


delen:
Tom Aalfs van D66

Reacties

En welke partij schreeuwt het hardst dat de Hedwige ontpolderd moet worden? Juist ja alweer D66. Dus geen Zeeuw met hart op de juiste plaats stemt hierop.

Fort Rammekens speelde vooral in het verleden een belangrijke rol bij de bescherming van deze slagader. Inmiddels ziet hij het Fort als cultureel erfgoed en vindt dat zo'n uniek monument behouden moet blijven voor het nageslacht. Dit verhaal is absoluut geen reden om op d66 te stemmen, iedere zeeuw is het daar mee eens en iedere politieke partij ook. Ons gezin stemt PVV.