- advertentie -

Mannen beledigen en slaan agent

Mannen beledigen en slaan agent

GOES - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in het uitgaansgebied van Goes twee mannen van 20 jaar - uit Goes en Heinkenszand - aangehouden voor het beledigen en het slaan van een politieagent. Ze zijn meegenomen naar het politiebureau en verhoord.

Diezelfde nacht is op de Grote Kade in Goes een 38-jarige man uit Zuid-Beijerland aangehouden voor het vernielen van een olielamp op een daar afgemeerd schip. Ook hij is meegenomen naar het bureau en verhoord.

laatste keer aangepast:
za 08-09-2012, 15:30


trefwoord(en):
112 agent Goes politie
regio:
Bevelanden
delen:

Reacties

Er hangen in de stad overal cameras tot buiten de stad toe. Dus staat vast op film en die gaan ze ook aanvragen als de politie die vrijgeeft, dat is ook nog maar de vraag. Vorige keer hadden ze een bewijsfilmpje ook al 'per ongeluk' gewist van de telefoon. En de agent was op de grond gevallen toen hy iemand neer legde... En daarvoor moest die naar een ziekenhuis toe omdat die op de grond viel haha... Wat stelt die politie opleiding dan tegenwoordig voor? Er gaat hier duidelijk werk van worden gemaakt. En we vatten dit als mannen op geen probleem, moeten even de mensen die gelijk oordelen onze kant laten horen, want die mensen geloven alles wat op internet staat en door de politie word gezegd. Misbruik van macht!

Waar zijn de filmpjes/foto's, tegenwoordig loopt de jeugd toch alles te filmen vooral als ze de politie kunnen ...? Simpel, de politie is er voor de orde en als die iets zegt en je luistert niet of je bemoeit je met zaken die je niks aan gaan dan moet je niet zeuren maar de gevolgen als een man dragen!

Ach het is al jaren het zelfde hoor, de politiestaat Nederland vergoeilijkt dit gedrag van hun agentjes, en dan gek vinden dat diezelfde agentjes in elkaar gemept worden door burgers die het niet langer pikken. Nog ff dan zijn we geen Nederlanders meer, maar weer slaven van het Rijk, al is dat eigenlijk al zo te noemen, door de weeks als makke schaapjes in de file staan, om de baas te verrijken, en in het weekend lekker een biertje happen, om vervolgens door zo een blauwe schimmelpet lastig gevallen te worden. Het is eigenschuld dikke politiebult als je het mij vraagt!

Heeft er niemand een filmpje gemaakt van dit voorval? Niet dat dat veel zoden aan de dijk zet, maar dan zouden we kunnen zien in plaats van lezen wat er precies aan de hand was. Inderdaad zijn niet alle politieagenten onschuldig en houden ze elkaar de hand boven het hoofd wat niet altijd terecht is, dus ik adviseer dan ook om bij zulke gebeurtenissen het op film te zetten dan sta je toch iets sterker dan enkel met woorden want als de politie misbruik maakt van hun macht mag dit zeker naar buiten komen, of dit ook hier het geval was weet ik niet, maar het is een tip voor in de toekomst.

Ze zitten weer heerlijk aan het bier met schaafwonden op hun hoofd en bulten. Politie trapte nog is na toen ze al op de grond lagen... en dan moeten wij jongeren respect tonen? Geen haar op me hoofd die er aan denkt. Maarja... wij kunnen niet met koeienletters op zeelandnet of in de krant zetten: Agenten mishandelen jongeren. Nee want wij hebben daar geen invloed op, het is de politie die het verdraaid en zorgt dat er overal staat: Agenten mishandeld en geslagen en beledigd. DIegene die opgepakt zijn reageerden op de politie agent die iemand aan het aanhouden was en die dit hardhandig deed, vervolgens werden hun op grond gesmeten en geslagen en geschopt.... jullie ouderen mensen zijn beinvloed door wat er in de media staat. Jullie geloven werkelijk alles wat op het internet staat.... doe dat niet ;)

Jullie weten niet eens wat er is gebeurd, was eerder andersom, maar wordt weer behoorlijk aangedikt. En inderdaad, nu lekker vrij aan een biertje! De sterke arm van de wet zei je wat? Wederzijds respect mag getoond worden.

Politie mishandelde die 2 gasten bedoel je? Binnekort in het nieuws.

Haha, ze verdraaien heel het verhaal in de media. De politie maakt misbruik van hun macht. Politie geen respect wij geen respect! Zomaar burgers slaan en mishandelen! Misbruik van macht en media! Geloof niet alles wat je hier leest, mensen.

Het is weer eens wat anders dan: Agenten slaan en beledigen man.

Tegenwoordig heeft men nergens meer respect voor, dit geldt niet alleen voor de blauwe petten brigade hoor.

 

Een politie agent slaan, dat betekent een flinke straf en een strafblad, niet slim dus.

Zo zie je maar dat er weinig respect meer is voor de sterke arm van de wet (en de belastingdienst). Er staat dat ze zijn meegenomen en verhoord, maar ik mag toch aannemen dat ze daarna niet in vrijheid zijn gesteld! Dit soort gedrag zou men keihard af moeten straffen. Zowel de agenten zelf als de officier van justitie. Gewoon in voorarrest laten zitten tot de rechtzaak aanvangt. Dan hebben ze thuis, op het werk of school iets uit te leggen en dat zal meer afschrikken dan de straf die later wordt opgelegd.

Of ze zijn wel vrij gelaten, omdat het verhaal toch niet helemaal klopt? Lekker alles klakkeloos geloven, gelukkig was je erbij.