- advertentie -

De Vries (PvdA) houdt rekening met Kamerzetel

De Vries (PvdA) houdt rekening met Kamerzetel

MIDDELBURG - Albert de Vries uit Middelburg houdt er serieus rekening mee dat hij voor de PvdA de Tweede Kamer ingaat. Dat heeft hij gezegd naar aanleiding van de laatste peilingen. In de politieke barometer staan de PvdA en de VVD voor het eerst op gelijke hoogte: met ieder 35 zetels. Albert de Vries staat op plaats 29 van de kandidatenlijst.

Ook Andre Bosman uit Middelburg - met ook plaats 29 op de lijst - is erg positief over de uitkomst van de verkiezingen van woensdag. Beide kandidaten zijn bezig aan een eindsprint in de campagne. De komende dagen zijn ze nog volop actief.

laatste keer aangepast:
ma 10-09-2012, 11:53


regio:
Walcheren
delen:
de_vries

Reacties

Hoe eerder de heer De Vries Middelburg verlaat, hoe beter! Middelburg is er met deze wethouder niet beter op geworden! Jammer, maar realiteit moet onder ogen worden gezien.

Gefeliciteerd Hr. de Vries het is vrijwel zeker dat onze partij tussen de 33 en 37 zetels krijgt.

Jammer dat er weer een spelletje van gemaakt is. "Wie wordt de winnaar en krijgt het torentje". Het gaat om verantwoord bestuur van het land. Na al die kabinetten met telkens dezelfde grote partijen in wisselende combinaties in de regeringen is het tijd voor een héél andere koers. Een regering die er ècht is voor de mensen, maar ook voor natuur, milieu en dieren. Dat is gewoon een kwestie van beschaving. Een regering die daadwerkelijk en structureel problemen oplost. De vorige regeringen van de afgelopen 20 jaar hebben te veel problemen genegeerd en gebagatelliseerd. Er zijn zo veel zaken waarin te kort geschoten wordt, ondanks dat we een van de rijkste landen ter wereld zijn. In sociaal opzicht blijkt het niets uit te maken of er een regering was van PvdA met CDA of een regering van VVD met CDA. Waar kunnen we kritiek op hebben? Nou, hier komt het: Ouderenzorg, thuiszorg, marktwerking, fusies, voedselbanken, JSF's, oorlogen, natuurvervuiling en -vernietiging, erbarmelijk dierenleed voor 520 miljoen (!!!) dieren per jaar in die verschrikkelijke massale vleesindustrie (bio-industrie), waarbij onder vreselijke omstandigheden dieren zo snel mogelijk opgefokt worden met grotendeels genetisch gemanipuleerde granen en soya, volgepropt met antibiotica, verschrikkelijk diertransport met veel grof geweld om de dieren in en uit de vrachtwagens te jagen, ontslagregelingen, eenzaamheid, armoede, zwaar chemische bestrijdingsmiddelen in de landbouw, woningtekort in de sociale klasse, ziekenhuizen die voor financiële winst gaan in plaats van zorg, hele vette bonussen voor topfuncties, ook bij wanbeleid of vertrek, ondeugdelijke woningbouwcorporaties, eindeloze administratie bij de zorg, onderwijs, politie, enz. enz. Het is niet goed in dit land, zoals het gegaan is. Daarom is het hoog tijd voor een andere koers. Daarom is het tijd voor een héél grote SP ! Zodat de dingen weer goed geregeld worden. En zodat juist door zaken op te lossen veel geld bespaard wordt. Zodat Nederland weer een fijn land kan worden. Gewoon weer een leuk land om in te wonen.

Laten we het niet hopen, heeft in Middelburg al genoeg wanbeleid vertoond. Als hij dat landelijk ook doet dan zijn we niet goed af, want mijn leuze is: stem met de PvdA mee dan zit je zo in de WW.