- advertentie -

Vlissingse jongen bespuugd en geslagen

Vlissingse jongen bespuugd en geslagen

VLISSINGEN - De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een 13-jarige jongen uit Vlissingen. De jongen werd afgelopen donderdag tussen 14.15 en 14.30 uur door een aantal jongeren zonder reden geslagen en bespuugd.


De Vlissinger fietste over de Groeneweg in de richting van Koudekerke toen hij werd tegengehouden door drie jongens en een meisje. Eén van de jongens sprak hem aan en schold hem uit. Hierna spuugde het meisje hem in zijn gezicht en gaf een andere jongen hem een klap in zijn gezicht. De derde jongen heeft niets gedaan.

Vlucht
Toen dit gebeurd was, kwamen er mensen aangefietst en vluchtte het viertal weg in de richting van Vlissingen. De mishandelde jongen kende de jongeren niet.

Getuigen
Het gaat om jongeren in de leeftijd van 15 of 16 jaar. Eén jongen heeft kort zwart haar met een kuifje, een andere jongen heeft een bol gezicht en lang, gekruld haar. Het meisje heeft steil, lichtbruin haar tot op haar schouders.
laatste keer aangepast:
ma 10-09-2012, 14:40


regio:
Walcheren
delen:

Reacties

Als er bij de komende verkiezingen 1 partij is die goede wetgeving durft te maken om dit soort tuig aan te pakken op de juiste manier dan heeft die mijn stem! En met goede wetgeving bedoel ik dat dit tuig 5 jaar eenzame opsluiting krijgt met een verplichte opvoedcursus. Trap ze maar van school af want die krijgen toch geen goede baan. Kijk na die 5 jaar of ze echt verbeterd zijn, zo niet dan nog eens 5 jaar.

Oppakken, en in een strafkamp gooien, compleet met lijfstraffen.

Hee zijn dit niet dezelfde daders die ook in die week een jongen mishandelden aan de bunkerweg in Vlissingen? Doet de politie hier ook daadwerkelijk wat aan om zulke daders op te sporen? Oppakken en minimaal 2 jaar uit de samenleving halen. Sterkte voor het slachtoffer!

Waar moet dit naar toe dat onschuldige kinderen hier zo vroeg mee te maken krijgen? Het mensbeeld wat dan op jongere leeftijd wordt gevormd kan dan door de ervaringen nooit meer veranderd worden..... Schandalig! Ik hoop dat ze de daders snel pakken, ze zullen nog wel meer mensen lastig vallen..