- advertentie -

Hennepkwekerij Axel met 444 planten opgerold

Hennepkwekerij Axel met 444 planten opgerold

AXEL - De politie heeft dinsdagmiddag een hennepkwekerij in Axel ontmanteld. De kwekerij werd ontdekt in een pand in de Wilhelminastraat. Er werden 444 planten aangetroffen. De stroom werd illegaal afgetapt en de kwekerij op de eerste verdieping van de woning was bovendien brandgevaarlijk. Er is niemand aangehouden.


.
laatste keer aangepast:
wo 12-09-2012, 07:14


trefwoord(en):
112 axel hennepkwekerij wiet
delen:

Reacties

Nee het zijn bloemkolen

Ja, maar dat is wat de politie altijd zegt. Is dat wel zo? Ik weet het niet. Ik ben er niet bij geweest. De politie kan ook liegen en overdrijven.

De gemeente en de Delta zijn hierbij ook betrokken. Hoe denk je dat dat opgespoord wordt. Een huis dat bewoond is en weinig stroom gebruikt terwijl er veel licht is of een grote piek dat wordt wel opgemerkt hoor. Een huis waar in de winter geen sneeuw op het dak blijft liggen is ofwel verwarmd op de zolder of er is iets anders aan de hand. Dat geeft al reden tot onderzoek en met een helicopter wordt een warmte-onderzoek gedaan. zo eens bij een boer die uien aan het drogen was, om rot te voorkomen, dachten ze ook een plantage aan te treffen. 20 agenten op het erf doet wel schrikken dan heh. Terwijl er niets aan de hand is.

er zal maar wat misgaan bij de buren, lekker toch, alweer illegale stroom en brandgevaar wanneer beseffen die mensen nu eens waar ze mee bezig zijn..........verhaal zonder eind?