- advertentie -

Vrouw uit Axel licht bejaarden op

Vrouw uit Axel licht bejaarden op

AXEL - Dinsdag is een 22-jarige vrouw uit Axel aangehouden voor oplichting. De vrouw heeft het afgelopen jaar bij twaalf bejaarden in de omgeving van Axel geld geleend en nooit terug gegeven. De totale buit is enkele honderden euro's volgens de politie.


De Axelse werkte als huishoudster bij de ouderen. Ze kreeg het geld door iedere keer weer een andere smoes te gebruiken. De vrouw beloofde het geld terug te geven, maar dat deed ze nooit.

Sieraden
Uit onderzoek is gebleken dat ze ook sieraden had weggenomen uit de huizen. De vrouw is aangehouden en na verhoor weer in vrijheid gesteld. De Axelse zal zich later bij de rechter moeten verantwoorden.
laatste keer aangepast:
do 13-09-2012, 00:35


delen:
Javascript is required to view this map.

Reacties

Heel zwaar straffen en het gestolen geld plus de waarde van de sieraden terug laten betalen. En ze niet met een Jantje van leien er van af laten komen. Ook al moet ze er jaren over doen het terug te betalen.

Hoop dat het nieuwe kabinet nu eens strenge straffen geeft aan zulk soort oplichters. Walgelijk om oude en hulpeloze mensen die je vertrouwen zo op te lichten.

Wat een snotneus, zet die maar eens achter de tralies. Oplichten mag je natuurlijk nooit, maar zeker niet van hulpeloze mensen!!!

Gewoon drie jaar werkstraf na haar gedane (jat)werk