- advertentie -

Nieuwe auto voor Zorgeloos Dierenleven

Nieuwe auto voor Zorgeloos Dierenleven

BIERVLIET - De Stichting Zorgeloos Dierenleven uit Biervliet heeft een nieuwe auto. Het vervoermiddel van de stichting werd vorige week afgekeurd en naar de sloop gebracht. Hierdoor kon de stichting haar werk niet meer doen en dreigden verwaarloosde en afgedankte dieren niet meer te kunnen worden geholpen.


De stichting is een particulier initiatief en onderscheidt zich van andere dierenorganisaties doordat ze naast de opvang van huisdieren ook een doorgeefadres is van dieren uit de natuur. Er worden honden, katten, varkens, schaapjes, kippen, konijnen, vissen maar ook vogels en knaagdieren opgevangen.

Het geld voor de auto kwam van donateurs en ondernemers uit de buurt.
laatste keer aangepast:
vr 21-09-2012, 13:02


delen:
luister fragment: 

Stichting Zorgeloos Dierenleven heeft dankzij donateurs en ondernemers weer een auto

Reacties

Kijk, dat vind ik nou mooi! Applaus voor de donateurs en gefeliciteerd Stichting Zorgeloos Dierenleven. Juist voor dit soort zaken moeten altijd oplossingen komen. Het is toch ook mooi om iets voor anderen of voor de zwakkeren (dus de dieren) te doen. In de Tweede Kamer is nu gelukkig de dieronvriendelijke meerderheid verdwenen, dus er zullen veel meer mogelijkheden komen om dieren een stem te geven. Jammer dat de Partij voor de Dieren maar 1,9 % van de stemmen gekregen heeft, want bij 2 % zouden zij 3 zetels krijgen. Maar een handhaving van de 2 zetels vanaf 2006 is een mooie stabiele factor in het Parlement om te streven naar veel meer respect en aandacht voor natuur, milieu en dieren. En daarmee ook voor de mensen.