- advertentie -

Thools actiecomité blij met openluchtzwembad

Thools actiecomité blij met openluchtzwembad

SINT-MAARTENDSDIJK - Het Actiecomité 2meter10 is tevreden over het besluit van de gemeenteraad van Tholen om bij het toekomstige zwembad op vakantiepark De Pluimpot ook een openluchtbad en een ligweide aan te leggen.


Na het besluit van de gemeente om het huidige openluchtbad Haestinge te sluiten kwam er veel verzet vanuit de inwoners van Sint-Maartensdijk. Het vakantiepark had al langer plannen voor een overdekt zwembad. De bezwaarmakers konden gebruik gaan maken van nieuw te bouwen binnenbad op het park maar vonden dat onvoldoende.

Openluchtzwembad
Na verschillende acties van onder meer het comité 2meter10 is besloten om op het vakantiepark ook een openluchtzwembad en een ligweide aan te leggen. Dat wordt betaald door de gemeente.
laatste keer aangepast:
vr 14-09-2012, 16:16


regio:
Tholen
delen:

Reacties

Tuurlijk, de gemeente Tholen betaalt wel een buitenbad en een ligweide, daar is wel geld voor toch gemeente Tholen!  Maar voor de chauffeurs op het eiland Tholen en Sint-Philipsland die al  jaar en dag mogen gaan en staan waar ze nu staan, moeten ze wel ineens zelf betalen, want hierin wil de gemeente niet in meewerken.