- advertentie -

Slapende Australiër (64) opgepakt

Slapende Australiër (64) opgepakt

SEROOSKERKE - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 64-jarige Australier in Serooskerke (W) opgepakt omdat hij nog een boete van 250 euro had open staan.


De man lag in zijn auto, die op de Burgemeester Dregmanstraat in Serooskerke stond, te slapen. Agenten namen poolshoogte omdat de auto in slechte staat verkeerde.

Boete
Zij troffen in de auto de slapende Australier aan. De man is wakker gemaakt. Bij de meldkamer bleek dat de 64-jarige Australiër nog een boete had openstaan van ongeveer 250 euro. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd omdat hij zich niet kon identificeren.

Vreemdelingenpolitie
Daar heeft hij de nacht doorgebracht, zaterdagmorgen heeft de man zijn boete betaald. De Vreemdelingendienst van Politie Zeeland bekijkt nu of de man rechtmatig in Nederland verblijft.
laatste keer aangepast:
za 15-09-2012, 17:23


regio:
Walcheren
delen:

Reacties

De mensen die hier allemaal tegen zijn, zijn mensen die op Groen-Links stemmen.

Heh, rare opmerkingen allemaal. Je mag inderdaad niet slapen in een auto. Wat als er een ander tegen rijdt? en als de auto op zijn naam staat, maar hij geen ID bij zich heeft en men kan afleiden dat ie een boete heeft open staan, maar die wel kan betalen. De slechte staat van de auto, geen woning? Verblijfsvergunning? In Australie zou ie minder goed af geweest zijn hoor, mits ie daar een buitenlander was.

Is slapen in de auto nu ook al verboden? Heren, geef daar maar eens openlijk opheldering over deze vorm van machtsmisbruik!

Ze weten niet wie het is omdat hij zich niet kon identificeren maar ze wisten wel dat hij nog een boete had open staan Dat is knap

Dat is knap!!! probeer eens een vliegende!!!!