- advertentie -

Boete voor rookcafé in Reimerswaal

Boete voor rookcafé in Reimerswaal

OOST-SOUBURG - Een horecazaak in de gemeente Reimerswaal heeft een boete van 1200 euro gekregen omdat er gerookt werd, ondanks het rookverbod in de horeca.


De Voedsel- en Warenautoriteit controleerde samen met de politie in de nacht van vrijdag op zaterdag zeventien zaken in Kapelle en Reimerswaal. Volgens de politie had de zaak in Reimerswaal eerder ook al eens een boete gekregen omdat er gerookt werd.
laatste keer aangepast:
ma 17-09-2012, 12:06


regio:
Bevelanden
delen:
Rookverbod

Reacties

Geef mij maar gerookte paling. Dat smaakt pas naar meer. Ook leuk voor op het terras bij een cafe. Misschien een idee!!!

Wil je mij eens iets uitleggen? 27% van de mensen rookt. 63% van de mensen rookt niet. Kun je mij eens uitleggen hoe 27 meer kan zijn dan 63? In mijn ogen zijn de niet-rokers in de meerderheid en is het niet meer dan logisch dat er in openbare ruimtes niet gerookt mag worden. Ik vind overigens dat er voor rokers wel goede voorzieningen moeten zijn (aparte rookruimtes, afzuiging, regenbeschutting etc.)

Gerard, hoe kom jij aan deze cijfers? 27% rokers? Er zijn meer rokers dan niet-rokers. Maar jijzelf zal wel zeker niet roken. Ik kom best wel regelmatig in deze horecazaak en deze mensen zijn de beroerste niet, we zullen samen met een paar ondernemers in Reimerswaal een rokersruimte maken daar, dan hoeven ze niet meer te komen bij deze hardwerkende mensen.

Gut gut gut er word gerookt, wat kan een mens toch moeilijk doen. Ga boeven pakken zeg, en waar gaat dat geld naar toe van die boete??? Griekenland? Hm daar mag wel gerookt worden denk ik. Ik vind dit ook discriminatie, nog even en je mag nog niet in je eigen achtertuin roken zeg. Pfff

Als ze geld willen verdienen, moeten ze eens een rondje Goes gaan. Daar val je bijna dood van de rook in de cafe's, mag het daar wel soms?? En als de roker last wil krijgen van zijn gezondheid, oke dan eigen keus toch maar wij als niet rokers hoeven daar toch niet voor in de rook te staan? Ze moeten hier eens een goede oplossing voor zoeken en controleren in Goes!!

Niemand staat boven de wet, en voor die 2 keer 1200 euro had deze man allang een rookgedeelte kunnen maken, net als de meeste van zijn collega-ondernemers in heel het land hebben gedaan. Een ondernemer moet elke keer weer iets ondernemen als hij iets wil verdienen nietwaar?

Ik snap niet waarom er niet gerookt mag worden hier. Er zijn meer rokers dan nietrokers! Dat is pas discriminatie!! Laat de mensen toch roken.