- advertentie -

Grote hennepkwekerij ontmanteld in Goes

Grote hennepkwekerij ontmanteld in Goes

GOES - In een loods aan de Hensonweg in Goes is dinsdagmiddag een professionele hennepkwekerij opgerold. Een man van 36 uit Woerden en een 33-jarige man uit Waalwijk zijn in verband hiermee aangehouden.


De politie kwam de kwekerij op het spoor na een anonieme tip. In de loods op bedrijventerrein De Poel II troffen ze verspreid over drie kweekruimtes in totaal 600 hennepplanten aan. In de loods lagen ook ruim 300 al geoogste planten.

Zagen
Bij het ontmantelen van de kwekerij heeft ook de brandweer een handje geholpen door schotten weg te zagen. De moeilijk bereikbare kweekruimtes konden daardoor makkelijker worden ontruimd.
laatste keer aangepast:
wo 19-09-2012, 11:22


regio:
Bevelanden
delen:
luister fragment: 

Grote hennepkwekerij ontmanteld in Goes

Alwin Don van de Politie Zeeland over de ontmantelig

Wietkwekerij
Politie bij wietkwekerij

Reacties

Het is wel grappig, dat een personeelslid van JB Nautica geïnterviewd wordt bij de ontruiming van de kwekerij: effe ter plaatse reclame maken, nadat zijn directeur de buren heeft verlinkt! Weten ze eigenlijk ook al waarom? Meestal verlinken deze mensen elkaar omdat ze onderling ruzie krijgen over de verdeling bijvoorbeeld. Denk dat er meer achter zit. En ja, waarom niet legaliseren? Scheelt weer een hoop politie- en brandweerinzet, waarvan de kosten weer door de belastingbetaler moeten worden betaald! Klopt helemaal niets van!

Gewoon legaal maken en een een mens is toch oud en wijs genoeg om zelf te beslissen of hij rookt of niet. Een kwestie van karakter, of je nou veslaaft bent aan het roken of spuiten. Iemand die dwangmatig rookt en ieder kwartier even moet gaan roken op de kosten van de baas is in mijn ogen gewoon een junk. Wij staan voor 60 euro per uur op de boek. Als men 1 sigaret rookt kost dat 10 minuten tijd. Is 1/6 uur of te wel die sigaret kost de baas 10 euro per uur. Heeft daar men al eens bij stil gestaan?

Namen en foto.s van de plegers op internet zetten

Legaliseren, dan kunnen ze elektriciteit ook incalculeren en daardoor hoogstwaarschijnlijk illegale stroomaftap verminderen. Het is meestal door de stank of vreemd stroomverbruik dat ze ontdekt worden.

Maak alles nog duurder en je kan er van op aan dat er nog meer ellende komt, dus maak je borst maar nat...

Mooi!