- advertentie -

Gewapende overval op snackbar in Axel

Gewapende overval op snackbar in Axel

AXEL - Twee gewapende mannen hebben woensdagavond rond 19.30 uur een overval gepleegd op een snackbar aan de Beethovenstraat in Axel. De overvallers zijn er met een nog onbekende buit vandoor gegaan.


Op het tijdstip van de overval waren in de zaak enkele werknemers en klanten aanwezig. Er zijn geen gewonden gevallen. Na de overval vluchtten de daders met de buit weg in de richting van de Mozartstraat.

Helikopter
De politie heeft met een helikopter de omgeving afgezocht naar de daders. Ook heeft de politie een politiehond naar Axel gehaald om de daders op te sporen. De politie heeft de getuigen gehoord en de afdeling forensische ondersteuning heeft de frietzaak onderzocht op sporen.

Daders
Volgens de politie gaat het om twee mannen van tussen de 25 en de 30, met een donkere huidskleur. Eén van de daders droeg een lange zwarte jas tot over z'n knieën, met een bontkraag. Hij is 170 tot 180 cm lang en heeft een slank postuur. De andere dader was ongeveer 170 cm lang en droeg een zwarte jas met capuchon, waaronder hij een petje op had.

Burgernet
De politie heeft ook een burgernet-actie gestart, waarbij omwonenden ingeschakeld worden om naar de daders uit te kijken. Volgens de politie hebben diverse mensen met aanvullende informatie gebeld.
laatste keer aangepast:
do 20-09-2012, 12:00


delen:
Gewapende overval op snackbar in Axel

Reacties

Al die boeven eerst een paar jaar opsluiten en daarna 10 jaar met een enkelband uitrusten die gekoppeld is aan een veiligheidsjasje met opdruk voor en achter 'IK BEN EEN BOEF'

Sterkte voor de mensen die in de zaak waren! Hard aanpakken daar ben ik het zeker mee eens het moet toch wel opvallen een lange jas met bontkraag hopelijk worden ze snel in de (bont)kraag gepakt. Jas met capuchon - pet draagt een bepaalde groep.

Inderdaad: hard optreden tegen die lui. Mensen die een bestaan proberen op te bouwen en jonge mensen die met baantje een beetje zakgeld proberen te verwerven worden bedreigd en hebben de schrik van hun leven. Dit door een stelletje nietsnutten die hier in Nederland de boel verzieken.

Het wordt is tijd dat de politie beter op gaat treden tegen die lui. Die snotapen zouden eens moeten weten wat voor nare herinneringen het slachtoffer eraan over kan houden. Ik ben van mening: 20 jaar vast en daar na de rest van je leven onder toezicht (TBS). Ik vind het zeer van den boze dat die criminelen zo zacht worden aangepakt, als het aan mij zou liggen zal ik die lui HARD aanpakken. Als ze mij zouden overvallen dan zullen ze daar spijt van hebben want ik zal ze verrot schelden en schoppen.