- advertentie -

Terneuzense Film by the Sea geopend

Terneuzense Film by the Sea geopend

TERNEUZEN - In Terneuzen is woensdagavond het Zeeuwse-Vlaamse gedeelte van Film by the Sea geopend met een vertoning van de Schotse film 'the Angel's Share'. Het is de tweede keer dat een deel van het filmfestival Film by the Sea plaatsvindt in Terneuzen. Vorig jaar viel het aantal bezoekers in Terneuzen met 2.200 bezoekers tegen.


In 2014 bestaat Zeeuws-Vlaanderen 200 jaar. Gedeputeerde Ben de Reu sprak de hoop uit dat, mits het toeschouwersaantal flink stijgt, de officiƫle opening van Film by the Sea in 2014 een keer in Terneuzen zal plaatsvinden, in plaats van in Vlissingen.

Talent
De openingsfilm 'the Angel's Share' gaat over een Schot die zijn leven weer op de rails probeert te krijgen met zijn uitzonderlijke talent voor het herkennen van goede whisky's.
laatste keer aangepast:
do 20-09-2012, 11:53


delen:
Filmfestival stopt in Terneuzen

Reacties

Wat moet Film by the Sea in Terneuzen? Werkelijk onbegrijpelijk. De opening, meneer De Reu, mag niet in Terneuzen plaatsvinden. Die stad is financieel genoeg ondersteund met de komst van het ROC, Zeeland Seaports en nog klaagt Terneuzen. Die stad heeft geen uitstraling. Film by the Sea hoort in Vlissingen, een echte stad.

Volgende keer beter iets feestelijks aantrekken in plaats van die begrafenispakken. En dan die handen uit de broekzakken! Zucht...