- advertentie -

Oostkapelle heeft eigen Glazen Huis

Oostkapelle heeft eigen Glazen Huis

OOSTKAPELLE - In een bomvol café de Babbelaar in Oostkapelle is zaterdagavond de aftrap gegeven voor eenzelfde benefietactie als Serious Request van Radio 3FM. Drie Oostkapellenaren gaan 6 dagen voor Kerst, zoals het Glazen Huis in Enschede, radio maken voor het goede doel. Net als de 3FM dj's laten zij zich opsluiten zonder eten.


Het Zeeuwse Glazen Huis komt in de serre van Café de Babbelaar. Het geld dat wordt ingezameld, dragen ze over aan het Glazen Huis in Enschede.

De Oostkapellenaren die zich laten opsluiten zijn Hans en zoon Jeroen Burgs en Reinier Wondergem.
laatste keer aangepast:
ma 24-09-2012, 13:07


regio:
Walcheren
delen:
luister fragment: 

Serious Request in Oostkapelle

Serious Request Oostkapelle
Javascript is required to view this map.

Reacties

Ben wel benieuwd op welke zender dit uitgezonden gaat worden. Volgens mij hebben we hier geen lokale radiozender meer. Walcheren FM is nog niet in de lucht en lijkt ook pas in 2013 te beginnen met uitzenden. En kan me ook niet voorstellen dat Omroep Zeeland z'n zender hiervoor 6 dagen lang beschikbaar stelt. Weet iemand waar dit dan wel te beluisteren valt? Internet-radio?

Serious Request Oostkapelle is te volgen via internet en tv, op de volgende manieren: - Dagelijks van 18 december tot en met 24 december 2012, 24 uur per dag, via live streaming op de website www.omroepzeeland.nl. - Dagelijks van 18 december tot en met 24 december 2012, 24 uur per dag, via live streaming op de website www.zeelandnet.nl. - Dagelijks van 18 december tot en met 24 december 2012, 24 uur per dag, in het digitale Standaardpakket bij DELTA DIGITALE TV, kanaal 995. - Dagelijks van 18 december tot en met 24 december 2012, in de nachtelijke uren, via analoge pakket van DELTA (frequentie 728,00 Mhz.) en het digitale tv-kanaal 111 van DELTA DIGITALE TV. Kijk ook voor deze en andere informatie over het evenement op onze site: http://www.oostkapellesr.nl

Dat vind ik een mooi initiatief! Elk jaar is het erg leuk om de uitzendingen van het glazen huis op TV te bekijken. Heel leuk dat nu ook regionaal zo iets georganiseerd wordt. En zo wordt het aangename met het nuttige gecombineerd. Enne... we zouden het bijna vergeten...... van geven wordt je rijker!!

Sinds afgelopen 1e Kerstdag zijn wij al aan het sparen voor SR12. We zijn een groep gezellige buren uit Middelburg en komen regelmatig samen. Als er dan een flesje Prosecco opengaat doneren we per fles €1,- Ik kan u vertellen dat er al een leuk bedrag gespaard is. Graag komen wij dat bedrag (wat nog steeds groeit) in het Glazen Huis aanbieden!

Wat goed dat jullie al het hele jaar aan het sparen zijn voor SR12! Jullie zijn tijdens de actieweek van 18-24 december van harte welkom in het 'Glazen Huis' in Oostkapelle om jullie bedrag aan te bieden. Ga zo door, proost ;-)!