- advertentie -

Horeca-uitbater Skidome wacht op vergunning

Horeca-uitbater Skidome wacht op vergunning

TERNEUZEN - De nieuwe eigenaren van het horeca-deel van de skihal wachten nog op een vergunning van de gemeente Terneuzen. Ze willen net als de skihal maandag 1 oktober openen en hopen daarom vrijdag uitsluitsel te krijgen over de vergunning.


Drie weken geleden werd bekend dat Nicky Broos de skihal in Terneuzen overneemt. Bas van Boven en Mireille Gerritse werden de nieuwe horeca-uitbaters. "We hadden erg weinig tijd om voor te bereiden", vertelt Bas van Boven. Toch is hij klaar om maandag de bar te openen, maar of dat gaat lukken hangt nu dus af van de gemeente.

Uitsluitsel
Van Boven: "Ik hoop vandaag nog uitsluitsel over de vergunning te krijgen. Naast het rechtzetten van wat stoelen en tafels zijn we er verder helemaal klaar voor."

Borden
Ook Skidome Terneuzen is bijna klaar om maandag open te kunnen. De borden met de oude naam 'Snowbase' worden vandaag van de muur gehaald en er wordt ook dit weekend nog hard gewerkt om de piste te prepareren.

Failliet
Snowbase is sinds juni failliet. De nieuwe eigenaar, Nicky Broos van Skidome Rucphen, komt mensen die nog een abonnement hadden tegemoet. Abonnementhouders krijgen compensatie voor de drie maanden dat Snowbase gesloten was. Skidome verlengt de abonnementen die toen nog liepen tot 31 december.
laatste keer aangepast:
vr 28-09-2012, 19:16


delen:
Horeca-uitbater Skidome wacht op vergunning
Javascript is required to view this map.

Reacties

Super voor de mensen met een abonnement dat dit door dhr Broos overgenomen wordt. Hoop dat we met de overname weer een leuke, gezellige locatie erbij krijgen waarvan velen zullen genieten. Succes voor iedereen die deze faciliteit runt en er werkt. Het is jullie en ons gegund.

Kom op gemeente Terneuzen! Geef ze een kans, en zorg dat de papieren in orde zijn voor maandag.