- advertentie -

Onderzoek straatroof Kortgene afgesloten

Onderzoek straatroof Kortgene afgesloten

KORTGENE - De politie heeft het onderzoek naar een straatroof in Kortgene afgesloten na de aanhouding van drie verdachten. De straatroof vond plaats op 7 augustus.


Op die dag werd een 60-jarige man rond middernacht in de buurt van zijn huis in Kortgene overvallen door twee mannen met een bivakmuts op. Ze renden zonder buit weg.

Inbraak
Op 2 september is een 16-jarige jongen uit Kortgene aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de straatroof. Hij zat al vast voor een verdenking van woninginbraak in Bruinisse.

Verdachten
In de twee weken daarop zijn nog twee verdachten aangehouden. Het gaat om twee jongens van 16 en 17 jaar, uit de gemeente Noord-Beveland.

Rechtszaak
De 16-jarige jongen is onder voorwaarden naar huis gestuurd in afwachting van de rechtzaak. De 17-jarige jongen en de 16-jarige jongen uit Kortgene zitten nog steeds vast.
laatste keer aangepast:
vr 28-09-2012, 16:27


regio:
Bevelanden
delen:

Reacties

Wat ik me afvraag als ik weer eens zo'n bericht lees waar zijn de ouders van deze snotapen. Krijgen die snotapen straf of gaan papa en mama met ze om een nieuwe i-pod of hoe zo'n ding dan ook mag heten. Als het mijn kinderen waren was het alles inleveren geen zakgeld, geen tv, geen computer, niet naar buiten. Ga maar op je kamer zitten bedenken wat je uitgevreten hebt tot je met een duidelijk en goed antwoord komt . Daarna zet ik je een maand lang iedere zaterdag met een bord rond je nek in de winkel straat met daarop de tekst "Ik ben een laffe zak die oude mensen overvalt". En als je het dan nog niet begrepen hebt ga je nog een maand lang daar staan totdat je begrijpt dat dit soort laf gedrag niet geaccepteerd wordt.

16, 17 en dan dat soort rotzooi trappen. Ik snap niet dat er nooit niemand die kinderen eens een goed pak op hun falie gaf. Maar ja, dat zijn dan de verantwoordelijke "volwassenen" van tegenwoordig, die laten zich de les lezen door uitgegroeide pubers omdat ze bang zijn zeker? Want duidelijk dat niemand op dat dorp er ooit iets tegen gedaan heeft, tegen die pubers. Ze mochten gewoon doorgaan, met toestemming eigenlijk. En dat is de waarheid waar dat dorp mee zal moeten leven. Onder de duim gehouden en onderworpen door... kinderen. Ga jezelf schamen, angsthazen! Opa was er de dupe van. Normaal hebben ze nog wel zo een grote b** op dat dorp. maar in werkelijkheid? Blaffende bange schoothondjes die voor kinderen al wegkruipen.