- advertentie -

Hoofdredacteur PZC ziet mogelijke overname Persgroep zitten

Hoofdredacteur PZC ziet mogelijke overname Persgroep zitten

OOST-SOUBURG - Hoofdredacteur Peter Jansen van de PZC is benieuwd welke partij zijn krant en BN DeStem overnemen. Er circuleren meerdere namen van overnamekandidaten zoals De Telegraaf en de Persgroep.

Een overname door de Persgroep - met titels als de Volkskrant, Trouw en het Parool - zou Jansen wel aangenaam vinden. Dat heeft hij gezegd in het programma Zeeuws Diep van Omroep Zeeland.

laatste keer aangepast:
ma 01-10-2012, 06:26


delen:

Reacties

Als de PZC door de Telegraaf wordt overgenomen heb ik de laatste letter in de PZC gelezen.

Een fusie met de Telegraafgroep lijkt me het meest waarschijnlijk, beiden hoeven dan " geen water bij de wijn " te doen met betrekking tot berichtgeving. Beide courantgroepen schreeuwen vaak erg hard, zonder te weten waarover ze schreeuwen, dus wat dat aangaat zal de PZC zich hier echt "thuisvoelen".

Nog een zo,n overname en ik zeg na 48 jaar mijn abonnement op! Ik zit toch al te twijfelen of ik nog langer abonnee blijf, maar dan gaat het toch gebeuren!

Als de PZC door de Telegraaf wordt overgenomen heb ik de laatste letter in de PZC gelezen.

Dat is niet zo moeilijk dat hij het ziet zitten. Stel dat hij zegt dat hij het niet ziet zitten, dan schiet hij toch in zijn eigen voet?

De Telegraaf? Dat lijkt me nou echt een krant die qua inhoud en doelgroep mijlenver afstaat van wat je nu in de PZC leest. Dan maar hopen dat de redactie van de PZC niet het stramien van de Telegraaf zal moeten volgen. Nee, dan zijn Trouw, Parool en Volkskrant toch heel wat meer in lijn met de huidige PZC.