- advertentie -

Skidôme wil veel groter worden dan Snowbase

Skidôme wil veel groter worden dan Snowbase

TERNEUZEN - De nieuwe exploitant van de skihal in Terneuzen mikt op 2,5 keer zoveel bezoekers dan het failliete Snowbase. Skidôme Terneuzen is vandaag geopend.


In juni ging skihal Snowbase failliet. Het bedrijf is overgenomen door de eigenaar van een skihal in Rucphen, en heet voortaan Skidôme.

Rooskleurig
Bij Snowbase werd jaarlijks zo'n 100.000 uur geskied en gesnowboard. De nieuwe exploitant ziet de toekomst rooskleuriger in en mikt op 250.000 bezoekersuren per jaar.

Schone lei
"Het is even afwachten natuurlijk, maar we gaan er van uit dat het vele malen meer wordt dan in het verleden", vertelt Daniëlle van den Brande, manager bij Skidôme Terneuzen. "Snowbase is een gesloten hoofdstuk en wij starten met een schone lei."

Skiclub
Toen de deuren van Skidôme Terneuzen vanochtend openden, stonden de eerste bezoekers al te wachten. Onder andere de leden van de oude skiclub 'Snowbase Ski Team' waren aanwezig. Die gaan verder met hun club onder de naam 'Skidôme Ski Team'.

Horecavergunning
Horeca-uitbaters Bas van Boven en Mireille Gerritsen zijn nog steeds in gesprek met de gemeente Terneuzen over een horecavergunning. In afwachting van toestemming zijn ze alvast begonnen met koffie schenken.
laatste keer aangepast:
ma 01-10-2012, 17:47


delen:
luister fragment: 

De Skihal in Terneuzen is weer open voor het publiek

Skistokken

Reacties

Het is mooi dat het weer open is, maar de nieuwe eigenaar liegt ook al in een interview geeft hij aan dat er niemand zal aangenomen worden die vroeger bij Snowbase heeft gewerkt, maar er zijn al meerdere mensen die er weer werken, waaronder van het oude directie...

Nu vlug de horeca vergunning geven en de rest van de ruimtes vullen! Schandalig dat ondernemers die willen zo tegengehouden worden. Veel succes!

waarom er dan twee en een half keer zoveel bezoekers ineens zomaar zullen komen is mij een raadsel. zeeuws vlaanderen heeft ineens 2,5 keer zoveel inwoners ? de tunnel is 2,5 keer goedkoper geworden ? nee ? dan moet het zeker de entree zijn ? of gewoon mooie praatjes en weer een schemerige plof B.V. ? de belasting betaler mag het weer bijpassen wat er zoek is geraakt als het weer mis gaat zeker ? is het dan de belasting die 2,5 keer omhoog gaat ? dat is nog het meest waarschijnlijke.

Fantastisch dat de skihal weer open gaat. Dit is goed voor Zeeuws-Vlaanderen. Hopelijk krijgen we ook wat uitbreidingen te zien.

Gefeliciteerd Zeeland! Dit is nog eens goede promotie voor de provincie, met name Zeeuws-Vlaanderen. Nu nog varen op de kreken toestaan, de kerncentrale definitief sluiten, fietsroutes openen (langs de dijk van Breskens tot Paal), onkundige ambtenaren vervangen, en kijk... Zeeland-promotie hoeft echt niet zoveel te kosten! Ik ga m'n plankje maar eens waxen en kijken of m'n strippenkaart van Snowbase nog geldig is.

Zoals ik heb gehoord op de radio is alles wat van snowbase was niet meer geldig, ook de abonnementen, strippenkaarten etc niet meer. Maar niet getreurd hij is weer open.

Gelukkig, weer eens iets positiefs over Terneuzen.