- advertentie -

SGP'er voorzitter wielerwedstrijd voor vrouwen

SGP'er voorzitter wielerwedstrijd voor vrouwen

KOUDEKERKE – Burgemeester Henny van Kooten (SGP) van de gemeente Noord-Beveland is benoemd tot voorzitter van het Wielercomité Koudekerke. Hij volgt Wim Polderman op. Het wielercomité organiseert de Ster Zeeuwsche Eilanden, een wielerwedstrijd voor vrouwen.


Van Kooten (Kortgene) is toerfietser en deed onder meer aan het Nederlands kampioenschap voor burgemeesters mee. Daar kwam hij via oud-burgemeester Schouwenaar van Middelburg in contact met het comité in Koudekerke. Dinsdag zal Van Kooten voor het eerst een vergadering van het wielercomité leiden.

Polderman
Wim Polderman stopt ermee omdat hij onvoldoende tijd kan vrijmaken voor het wielercomité. Hij blijft wel als vice-voorzitter aan het bestuur verbonden.

Ster Zeeuwsche Eilanden
De Ster Zeeuwsche Eilanden wordt volgend jaar waarschijnlijk van donderdag 13 tot en met zaterdag 15 juni verreden. Die datums zijn aangevraagd bij de UCI.
laatste keer aangepast:
zo 07-10-2012, 20:47


regio:
Bevelanden
delen:

Reacties

Het zou me niet verbazen als Roos uit SGP kringen afkomstig is! Wie het vatte, vatte het.

Zou het heel goed vinden als de sportvrouwen nu weigeren om te fietsen gezien de SGP standpunten ten opzichte van vrouwen! Of vinden ze het prima om als tweederangsburgers weggezet te worden door deze partij? Overigens schromen de SGP-ers blijkbaar niet om naar blote benen te kijken. Enge mentaliteit is dat. Heel eng zelfs en vreselijk hypocriet!