- advertentie -

Middelburgse site gehackt

Middelburgse site gehackt

MIDDELBURG - De website middelburgsegrachtengordel.nl is maandagmiddag tijdelijk gehackt. Op deze site zijn normaal gesproken oude foto's te zien en verhalen over het Middelburg van vroeger, maar maandagmiddag verscheen op de site ineens een tekst met Arabische tekens en afbeeldingen.


De beheerder van de site, die anoniem wil blijven, denkt dat de hackers ervan uitgingen dat de omstreden anti-moslimfilm 'Muslims of Innocence' op de site stond. Maar dat was niet het geval, zegt hij.

Verbaasd

De beheerder zegt niet bang te zijn, maar wel verbaasd. Hij heeft geen aangifte gedaan bij instanties of autoriteiten. Voor zover hij weet hebben computers van de bezoekers van zijn site middelburgsegrachtengordel.nl geen schade opgelopen.
laatste keer aangepast:
di 02-10-2012, 10:38


regio:
Walcheren
delen:
luister fragment: 

Hackers vullen Middelburgse site met moslimteksten

Reacties

Tsss, wat een bullshit van beheerder Hij was gewoon nalatig met het bijhouden van zijn software op zijn site. Zodat het een makkelijk doelwit werd, Updates zijn zo belangrijk en geen aangifte doen is gewoon zwak. Ik vind hacken gewoon zware criminalteit. Er kunnen privacygevoelige gegevens op zijn site zijn. Voor hetzelfde geld wordt het een phishingsite of worden er virussen verspreid.