- advertentie -

'Een dierenhater is volgens mij een alleshater'

'Een dierenhater is volgens mij een alleshater'

KORTGENE - Dierenbezitters in Kortgene zijn geschrokken van de waarschuwing van de politie dat gebakken sponsdeeltjes die verspreid kunnen liggen in het dorp. Wanneer een hond of kat die opeet kan het dier doodgaan doordat de spons opzet in de maag of darm.

Sommige hondenbezitters laten hun hond nu niet meer los lopen in het dorp. Ze zijn bang dat hun huisdier ongezien iets eet. Volgens de politie zijn de sponzen gebakken met iets wat de dieren lekker vinden.


Volgens dierenarts Yvette Boonman uit Heinkenszand komt dit vaker voor in Nederland. Boonman zegt dat sponsen gebakken worden met vet waardoor de krimpt. Eet een huisdier een stuk op dan zet de spons uit wanneer het dier water gaat drinken. In veel gevallen met een dodelijke afloop.

laatste keer aangepast:
do 04-10-2012, 17:30


regio:
Bevelanden
delen:
Gebakken sponzen gevonden in Kortgene

Reacties

Als alle hondenbezitters nu hun hond aan de lijn houden en alle kattenbezitters de katten in de eigen tuin laten scheiten, dan heeft de actie van de gebakkensponslegger nog iets positiefs.

Als jij nou eens leert spellen, heeft mijn reactie misschien ook nog iets positiefs.

Wat een zielig figuur. je kick halen uit zo iets zieks. Waarschijnlijk in het donker schuw om je heen kijkend je werk doen. En dan vol spanning kijken in het nieuws hoe je mensen en dieren ongelukkig maakt. Je verdient het niet dat mensen kwaad op je worden want daar kick je waarschijnlijk op. Medelijden is eigelijk meer op zijn plaats.

Fijn ook dat dit online staat, brengt andere dierenhaters vast ook weer op ideeën.

Als je een dier dit aan kunt doen, kun je het ook een mens aan doen. Wat denkt deze persoon wel! Een dier heeft net zoveel gevoel als een mens! Verschrikkelijk dat er zulke "rotte" mensen bij zitten. Hoop dat ze ooit ook zoveel buikpijn mogen krijgen.

Kunnen omwonenden niet één soort buurtwacht vormen. Politie is onderbemand. Je kan wel geweld gaan gebruiken maar dan heeft zo'n stuk bedorven nageboorte nog zijn rechten ook. Aanhouden en overleveren.

Laat mijn hond niet meer loslopen, ook niet in de polder van Kortgene. Durf het niet meer, moet er niet aan denken dat dit mijn hondje het zal overkomen en diegene die dit heeft gedaan moet keihard worden aangepakt wat is die persoon gestoord zwaar gestoord!

Als ik diegene tegenkom stop ik persoonlijk alle sponzen in zijn maag waarna ik hem/haar veel water laat drinken, Bah bah gewoon ziekelijk, ik moet mijn katten binnen houden, de arme beestjes.

Mag hopen dat ik hem tegen kom, zulke dingen doe je niet. Dit gedrag is ver beneden peil, en dient keihard aangepakt te worden.

Dierendag of niet, dit mag nooit gebeuren. Een hele laffe daad. Kan alleen maar gedaan worden door een zeer gefrustreerd persoon met een groot minderwaardigheidscomplex met sadistische trekken. Beloning voor degene die hem op heterdaad betrapt en hopelijk snel. Dus voorlopig maar goed opletten dierenbezitters.

Er komen helaas steeds meer zieke geesten op deze aardbol, ook in Zeeland... :(

Ik hoop dat de dader(s) wordt gepakt en laat deze dan zelf deze sponzen maar opeten.

Weer een zieke geest! Dat die zomaar vrij rondloopt, een gevaar voor omgeving. Als deze gast opgepakt kan worden, verdient hij een stevige straf, en als voor gerecht mag hij zijn eigen sponzen opvreten. Aanpakken dit soort crupuul... Voor de mensen in dat dorp extra goed oppassen. En let op: wie extra belangstellng heeft, want dat zou die dader wel eens kunnen zijn...

Wat heb je toch een idiote mensen. Hoe halen ze het in hun hoofd? Ook dit geeft maar weer aan dat het hoog tijd wordt voor eindelijk eens heldere en strenge wetgeving met betrekking tot dieren. Nog bizarder wordt het omdat het vandaag 4 oktober Dierendag is. Eet a.u.b. ook geen vlees.