- advertentie -

Hulst genomineerd voor beste markt 2012

Hulst genomineerd voor beste markt 2012

HULST - De markt in Hulst maakt kans op de titel 'Beste Markt van Nederland'. In de categorie 'kleine markten tot 30 kooplieden' is de Hulster markt die op maandag wordt gehouden een van de drie genomineerden.


Hulst heeft in de categorie 'kleine markt' concurrentie van Gulpen en van Spanbroek/Opmeer. In de categoriën 'middelgrote markt' en 'grote markt' zijn er geen Zeeuwse kanshebbers.

Bezoek
Een jury heeft de genomineerden geselecteerd op basis van de door de gemeente ingestuurde motivatie. Om te bepalen wie de winnaar is, gaat de jury komende maanden de markten bezoeken.

Feestje
De winnaars die in maart bekend worden gemaakt, krijgen een feestje op de markt aangeboden. Ze mogen ook voor 1000 euro promotiemiddelen bestellen.

Initiatief
De verkiezingen 'Beste Markt van Nederland' is een initiatief van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel om markten te stimuleren met hun tijd mee te gaan.
laatste keer aangepast:
vr 05-10-2012, 10:04


delen:
luister fragment: 

Hulst genomineerd voor beste markt 2012

Reacties

Vaak is het zo dat mensen die veel commentaar leveren weinig of helemaal geen markten bezoeken en helemaal niet weten hoe het er op een markt aan toe gaat, je moet vooral andere markten bezoeken, dan zijn er in de toekomst helemaal geen marktkooplieden meer maar dat zullen de mensen die een hoop commentaar geven vast niet erg vinden. Ik vind het fijn dat Hulst een nominatie gekregen heeft, tenminste eens een keer iets positiefs.

Gemeente Hulst gefeliciteert met de nominatie van de beste markt van Nederland in de categorie kleine markten, het is een hele eer om bij de beste te zijn ,als je kijkt wat de gemeente doet voor de markt is dat geweldig, maar net als op alle markten in Nederland is er veel vergrijzing, en de jeugdige mensen gaan studeren, dus van opvolging is bijna geen sprake. En wat de prijzen en versheid betreft ben je op de markten altijd beter en goedkoper uit, de producten komen zo van de veiling of vismijn naar de markt en bij het grootwinkelbedrijf gaan daar dagen over heen.

Ongelooflijk wat een reacties hier. Laat de kleine detailhandel lekker kapot gaan en maak je zelf een slaaf van de groot-winkelbedrijven. Er is inderdaad een teruggang van de weekmarkt maar dat ligt niet aan de ondernemers. Overheidsregel,s kosten en vergrijzing liggen hieraan ten grondslag. Daarbij is het onterecht te zeggen dat de markt duurder zou zijn. Soms wel, vaak niet weet ik uit eigen ervaring. In ieder geval leuk voor de ondernemers dat er wat aandacht voor ze is. Elke keer "de vest" als klantvriendelijkste ondernemer in de krant wordt ook ongeloofwaardig en saai.

...welke markt... ...helemaal met de vorige reacties eens...

Ook ik begrijp hier niets van, alles wordt kapotgemaakt en dan is er een nominatie Markt Hulst En inderdaad 2 viskramen, een kiekenskot en dan hebben we het ver gehad .. Wie heeft dit nu wéér verzonnen? Deze nominatie is ronduit belachelijk

Vreemd dat Hulst tot de genomineerden hoort. Moet je eens op donderdag naar de markt in St. Niklaas gaan of op zaterdag naar de markt in Stekene. Dan heb je een grote en een kleine markt, maar wel één die de naam markt waardig is.

Het marktplein van Hulst omringd door historische panden is demoeite waard om te zien. Als we het hebben over een markt als detailhandel, dan kan ik niet begrijpen, dat de 6 tot 10 kramen die er wekelijks staan komen tot een nominatie voor beste kleine markt van Nederland. De gemeente moest dit beseffen en wegblijven van een nominatie die nergens op slaat. Helaas!

Nou, het zal wel aan mij liggen maar ik snap t even niet, vaak staan er maar 8 of 9 kramen, waar van 2 met vis en 2 met groente en fruit, eigenlijk wil ik dit niet eens een markt noemen ! Ik gun de ondernemers deze prijs heus wel, maar de prijzen in de winkels liggen toch vaak net even onder die van de markt , en waar zou ik dan mijn boodschappen halen?  Belachelijk om deze markt te nomineren! Volgens mij wil men op deze manier nog meer mensen naar Hulst halen ......