- advertentie -

Athamna wil Marathon Zeeland opnieuw winnen

Athamna wil Marathon Zeeland opnieuw winnen

ZOUTELANDE - Noureddine Athamna heeft zijn zinnen gezet op een tweede zege in de Marathon Zeeland. De Algerijnse houder van het parkoersrecord (2:33.50') is al een paar dagen in Zeeland en verkende donderdag het parkoers.


Athamna (28) verblijft in Middelburg bij atleet John Guequierre. Ze trainden vanmorgen op het parkoers. Daarnaast namen ze een kijkje in Langstraat in Zoutelande de waar de afbeelding van de zege van Athamna in 2010 op een grote banier te zien is. Woensdag was de Afrikaan al te gast in Goes om met andere atleten pannenkoeken te eten.

De marathon die Athamna in 2010 in Zoutelande won, is de enige tot nu toe in zijn carrière. Zaterdag hoopt hij opnieuw te winnen.

laatste keer aangepast:
zo 07-10-2012, 20:49


regio:
Walcheren
delen:
Noureddine Athamna

Reacties

Hm, deze Algerijn bedankt Marathon Zeeland voor de gastvrijheid (begin van de film) en eindigt met te zeggen dat hij zich heeft voorbereid nabij Kenchela. Hieruit mogen we wel concluderen dat onze vriend al heel lang weet dat hij hier naar toe zou komen. De media heeft gefaald om dit niet door goede journalistiek bloot te leggen. Het is allemaal doorgestoken kaart. Waarom zo geheimzinnig doen? Dat hoeft helemaal niet. Overigens is het allemaal weer zwaar overtrokken door een hype te maken van deze hardloper, die overal weer genoemd moet worden. Triest dat er dan ook nog een paar mensen heel graag een bijrol willen vervullen en media-aandacht willen.