- advertentie -

Chatten over opvoeding slaat aan

Chatten over opvoeding slaat aan

MIDDELBURG - Nelly, de online chatdienst voor opvoeders, is volgens de initiatiefnemers een succes. In ruim een half jaar heeft Nelly ruim 250 opvoedvragen behandeld. De website Nelly.nl is laagdrempelig en dat spreekt ouders aan, zegt de instelling die achter de website zit, Juvent.


Vanwege het succes is het aantal uren dat de chatfunctie op de site actief is de afgelopen maanden uitgebreid. Er zitten nu ook hulpverleners in het weekend achter het toetsenbord.

Druk
Nelly is in het leven geroepen omdat veel ouders werken en het naast school en werk ook druk hebben met clubs en verenigingen. Ouders kunnen op een moment dat het hun uitkomt even chatten over de opvoeding.

Folders
Om Nelly nog meer bekendheid te geven delen medewerkers van de chatdienst deze week op scholen folders uit. Ze doen dat tijdens de Week van Opvoeding.
laatste keer aangepast:
vr 05-10-2012, 14:40


regio:
Walcheren
delen:
luister fragment: 

Opvoedsite Nelly.nl succesvol

Chatdienst Nelly.nl over opvoeding slaat aan

Reacties

En ik maar denken dat er kinderen zoek raken op het strand en zo door ouders die met hun gedachten bij het chatten of internet zitten, nee, chatten helpt niet, gewoon aan de slag met dat ouderschap, zaniken op cyber theekransjes helpt niet, virtueel ouderschap ook niet, dus klaar met die smoesjes en doe gewoon je plicht als ouder en begin gewoon en gooi die Ipad gelijk ook de deur uit en reken af met je virtuele verslaving.