- advertentie -

Huwelijksaanzoek na 42.195 meter

Huwelijksaanzoek na 42.195 meter

ZOUTELANDE - Jan van Munster uit het Brabantse Heesch bewaarde zaterdag tijdens de Marathon Zeeland het mooiste voor het laatst. Al vanaf de start had Van Munster een shirt met tekst onder zijn wedstrijdshirt aan.

Bij de passage in Domburg stond zijn vriendin Christel te kijken. Toen Jan haar passeerde trok hij zijn shirt omhoog, waarna het shirt met de tekst te zien was. Daarop vroeg hij zijn vriendin Christel ten huwelijk. Pas aan de finish zagen de twee elkaar weer, waarna Christel ja zei.


Na de finish werd het verloofde koppel nog geïnterviewd door speaker Theo Rabout. Van Munster vroeg zijn vriendin in Zeeland ten huwelijk vanwege de speciale band die het stel met Zoutelande heeft.


Fragment

In het filmpje is te zien hoe de twee elkaar na de finish omhelzen. Ook het interview door de speaker is te horen.

laatste keer aangepast:
ma 08-10-2012, 08:14


delen:
Huwelijksaanzoek

Reacties

Leuk!

Lia, ook als je niet uit een grap of een impuls trouwt, kan een huwelijk binnen een korte tijd over zijn. Heel spijtig natuurlijk, maar er zijn voorbeelden genoeg. Ik wens het aanstaande bruidspaar veel geluk en een lang en gelukkig leven.

Wat een akelige reactie Lia. Jaloers? Ik vind het een leuk moment om je vriendin ten huwelijk te vragen. Het is al leuk dat ze met elkaar willen trouwen ipv blijven samenwonen!!!

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Ik hoop dat het levenlang stand houdt. Je komt van alles tegen in je huwelijk. Ik hoop voor jullie als het moeilijk is dat de Zeeuwse leus ik worstel en kom boven jullie mag helpen. Ik hoop natuurlijk dat dat voor jullie niet van toepassing hoeft te zijn. Veel geluk, Dien

Pff, trouwen doe je niet uit een grap, of als impuls. Volgend jaar weer gescheiden, en klauwen vol met geld!

GEFELICITEERD!