- advertentie -

Oostdijk heeft meeste actieve online shoppers

Oostdijk heeft meeste actieve online shoppers

OOSTDIJK - Van alle Zeeuwen zijn de inwoners van het dorp Oostdijk op Zuid-Beveland de meest actieve online shoppers. Dat blijkt uit een onderzoek van PostNL. Daarachter komen pas grote kernen zoals Middelburg en Goes.


Op de landelijke ranglijst staat Oostdijk -dat ligt tussen Kruiningen en Krabbendijke- op de 75ste plaats. Middelburg komt pas op nummer 178 en Goes volgt op de 213e plaats.

De nummer één op de lijst is Utrecht, dat dan ook is uitgeroepen tot 'Online Shopstad van 2012'. Voor het onderzoek is onder meer gekeken naar het gemiddeld aantal online aankopen per huishouden en het aantal door PostNL bezorgde pakketten.

Hekkensluiters

Hekkensluiters in Zeeland zijn Cadzand en Nieuwvliet, in Zeeuws-Vlaanderen.


Bekijk hier de Zeeuwse ranglijst.

laatste keer aangepast:
di 09-10-2012, 06:53


regio:
Bevelanden
delen:
luister fragment: 

Annemarie Meeuwsen over shoppers Oostdijk

Reacties

Mischien een idee om niet gelijk zo te oordelen over mensen..

Via het internet kan de Heere niet zien wat ze bestellen, want ze mogen ook niet in bepaalde winkels gezien worden omdat het te werelds is. Dus dan maar lekker via de pc, dan kom je er verder mee.

Helemaal mee eens, Jack. Ik woon ook op dit dorp en het zijn allemaal schijnheilige mensen die denken dat ze beter zijn met hun zogenaamd geloof. Maar stiekem maken ze meer zondes dan de normale Nederlander. Op deze manier wordt dat eindelijk eens in het daglicht gebracht. Hoe is het mogelijk dat wij nog boven de grote steden staan met enkel maar ongeveer 500 inwoners in Oostdijk?

Iemand moet de beste zijn...