- advertentie -

Zeeuwen begeleiden Zuid-Afrikaanse vissers

Zeeuwen begeleiden Zuid-Afrikaanse vissers

VLISSINGEN - Twee Zeeuwen begeleiden het Zuid-Afrikaanse damesteam bij het WK kustvissen, dat zaterdag van start gaat aan de kust van Walcheren. John Kesteloo en Ed Sleijpen zijn bij het team betrokken vanwege hun kennis van de Walcherse wateren en hun deskundigheid op het gebied van aas en materiaal.


Het contact is tot stand gekomen via de sociale netwerksite Facebook. John onderhoudt de website www.zeeuwschvislog.nl. Via Facebook kwam hij in contact met het Zuid-Afrikaanse team.

Deelnemers
Voor het WK kustvissen hebben zich zo'n 150 deelnemers aangemeld. Het Nederlands damesteam telt drie Zeeuwen, bij het herenteam zitten geen Zeeuwen. Het WK duurt van 13 t/m 20 oktober.
laatste keer aangepast:
wo 10-10-2012, 08:07


regio:
Walcheren
delen:
luister fragment: 

John Kesteloo en Ed Sleijpen over WK kustvissen

Zeeuwen begeleiden Zuid-Afrikaanse WK-vissers

Reacties

Nog minder hersencellen dan een knorhaan. Jammer hoor.

Jammer dat die mensen geen normale hobby kunnen bedenken in plaats van voor de lol dieren zwaar te mishandelen. Het is natuurlijk complete onzin zoals zij beweren dat vissen daar geen last van hebben. Ik wed dat als er een krasje op hun autootje komt dat zij door het lint gaan. Trieste lui.

Als je niks anders te doen hebt dan andere mensen hun hobby kapot te maken, zoek zelf een hobby. Blijf van het water weg en laat de vissers met rust.

Bizarre "hobby", dat vissen. Een beetje voor de lol een onschuldig dier een haak in zijn bek slaan en omhoog hijsen.

Wel eens een hamburger gegeten?
Wat ben jij een hypocriet! Get a life.

Ik vind je reactie een bizarre opmerking.

Weleens een mug doodgeslagen, John?