- advertentie -

Belastingdienst neemt 11 auto's in beslag op Tholen

Belastingdienst neemt 11 auto's in beslag op Tholen

THOLEN - De Belastingdienst heeft donderdag in de omgeving van Tholen beslag gelegd op 11 voertuigen. Samen met de politie hield de Belastingdienst tussen 10.00 en 16.00 uur een verkeerscontrole.


In totaal liepen 13 mensen met een openstaande schuld tegen de lamp. Twee van hen konden direct betalen. De anderen moesten hun voertuig afstaan.

Bekeuringen
De politie deelde in totaal 29 bekeuringen uit. Daarvan waren er 23 voor het niet dragen van een autogordel. Daarnaast waren 2 voertuigen te luidruchtig, 1 aanhangwagen was te zwaar beladen, 1 chauffeur reed zonder rijbewijs, 1 rijbewijs was verlopen en 1 chauffeur reed met te kleine kentekenplaten.laatste keer aangepast:
vr 12-10-2012, 11:00


regio:
Tholen
delen:

Reacties

Het lijkt wel of de jaren veertig/vijf en veertig van de vorige eeuw zich herhalen. De razzia's zijn aan de orde van de dag, een tragische ontwikkeling. Veel burgers kunnen amper nog hun ziektekostenverzekering betalen of voeding aanschaffen, ouderen kwijnen weg in tehuizen en moeten betalen voor een wandelingetje, maar de Zuid-Europese schurkenstaten moeten gered worden ten koste van alles. Het is een feit als de wanhoop groot is, is de waanzin nabij.