- advertentie -

Pop aan spits kerktoren Kruiningen

Pop aan spits kerktoren Kruiningen

KRUININGEN - Aan de top van een kerktoren in Kruiningen is zaterdag een pop aangetroffen. Het gaat om de kerktoren aan de Burgemeester Elenbaasstraat.


Een speciaal team van de brandweer en politie onderzoek is opgeroepen om onderzoek te doen. Dit 'rope rescue-team' is speciaal getraind om op hoogte te werken.

Even werd gedacht dat het om een lichaam ging. De politie is op zoek naar getuigen.
laatste keer aangepast:
zo 14-10-2012, 16:30


trefwoord(en):
kruiningen politiek pop
regio:
Bevelanden
delen:
Kosten weghalen pop verhalen op dader(s)
Pop aan spits kerktoren Kruiningen

Reacties

Ja, doe maar lekker de kerk erbij halen! Beter wat meer respect tonen voor elkaar! Grap is leuk, maar als de dader wordt gevonden, alles laten betalen, dat is het risico!

Humor in Kruiningen. Dat word ongeveer genetisch eruit gemuteerd! Maar ze staan weer eens op een ludieke manier op de kaart. En de kosten, maak je liever druk om de zoveelste verhoging van het waterschap en al die andere die nog volgen omdat ze minder te besteden hebben. Volgens mijn huishoudboekje worden de maanden ook steeds korter, met al die verhogingen.

Een wereld grap en meteen een leuke oefening. En mensen stop nu eens met zeuren over de kosten of ze nu zitten te wachten of even iets doen wat maakt het uit? En ja als je familie van de toren is gesprongen is het vast heel naar maar tja hoeveel zullen dat er zijn. Als ze zijn omgekomen in het verkeer kan je dan ook geen auto meer zien? Kom op niet zo zuur mensch durf te leven.

Grappig! En wat een lef om dat op zo'n hoogte te durven doen, zo'n pop neerhangen! Neem je wel een groot risico voor zomaar even een grap. Maar goed, op een zondag had het nog nét even iets leuker geweest ;-) Mensen van de kerk nemen zichzelf veels te serieus. Daar mag wel een beetje humor bij.

Leuk moeten ze vaker doen. Ik snap alleen niet dat ze de pop niet lieten hangen tot 5 januari. is leuk toch. Belachelijk dat ze heb er afgehaald hebben. Humor is dus verboden in Nederland.

Goede ludieke actie zeg, maar jongens maximaal effect krijg je hier als je het op zondag doet. Tipje voor de volgende actie? LOL ps: voor de zuurpruimen onder ons, mag er ook al geen humor meer zijn ?

Onverwachte oefening, dat is toch waar die mannen en vrouwen voor zijn opgeleid. En kosten, zie dit gewoon als een extra oefening en schrap een geplande oefening dan zijn de kosten er ook weer uit. Waarom die ophef. Goed gewerkt mannen en vrouwen van het rope rescue team.

Grapje ik vind het wel leuk.

Gelukkig maar dat het niet op zondag gebeurde. Want stel je voor goegemeente moet ter kerke ...!!!!

Vliegende Volkert slaat toe in kruiningen.

Is er ook wat te doen in bokoo city. Weer niet goed. Zie toch eens ergens de lol van in jammer dat het niet op zondag is.

hahaha...goeie actie van de bedenker(s). vooral de serieuze reactie's hier zijn leuk , maf dat sommigen zich zo laten opfokken.

Kruiningen eindelijk eens in de belangstelling; is het weer niet goed, maar maar toch!!! Wel eens van een hulptroepenoefening gehoord? Dit was er een om van te likkebaarden als brandweerman.

Waar gaat het hier over, iemand die een pop aan de kerktoren hangt. Gezien een aantal reacties het bewijs van een zieke maatschapij. Ga lekker claustrofobisch achter je geranium zitten kijken naar de hedendaagse reality TV, dan maak je nog wat mee. Tjonge jonge. Het ergste is nog dat ik serieus een reactie zit te geven op deze bullshit.

Ik hoop dat de daders gauw worden gepakt en dan ook hard gestraft. Dit is net zo iets als dat je voor niets naar 112 belt. Het kan ten koste gaan van zaken die er werkelijk toe doen.

ja zie ook eens de lol in van zulke dingen.....´t leven is al serieus genoeg!!!

nou zeg, van een scheet een donderslag maken. Dit is gewoon een ludieke actie. lach ook eens een keer en denk niet gelijk het ergste ergerlijke geirriteerde geklaag en gezeur om het zeuren gedachten.

Alle respect voor deze speciale reddingsbrigade. Ik kreeg er kippenvel van hoe die man naar boven durfde. Ik weet niet wat deze mannen betaalt krijgen, maar het kan nooit genoeg zijn.

Als je niet veel hoogtevrees hebt, is het een eitje. Ik had het gratis gedaan.

Het woord grappig is volgens mij behoorlijk overdreven. Denk eens aan personen (nabestaanden e.d.) die dit soort dingen (zelfdoding) van dichtbij hebben meegemaakt. Het risico en de kosten voor de hulpdiensten. Een grap is/kan leuk zijn maar dit is toch echt misplaatst.

Hopen dat de daders snel gepakt worden, is niet om te lachen.

Tja, als je niks te doen hebt is dit ook een manier om aandacht te trekken. Mmaar chapeau voor de man /vrouw die met deze pop naar boven is geklommen Ik doe het hem/haar niet na! Het kost wel de samenleving weer geld voor het uitrukken van de hulpdiensten.

Daders vinden en daarna de kosten van de reddingsoperatie laten betalen.

Wel grappig, maar ook vreemd. Hoe komt die pop daar dan? Het kan toch niet een dronken jongere zijn die in een dolle bui even tegen die toren op geklommen is.