- advertentie -

Kloetinge toont veerkracht bij hekkensluiter

Kloetinge toont veerkracht bij hekkensluiter

ZALTBOMMEL - Kloetinge maakte het zichzelf op bezoek bij hekkensluiter Nivo Sparta erg lastig. De ploeg van trainer Diederik Hiensch keek vlak na rust tegen een 2-0 achterstand aan, maar toonde veerkracht en won uiteindelijk nog met 2-3.

Kloetinge kwam diep in blessuretijd van de eerste helft door een doelpunt van Joost Aloserij op een 1-0 achterstand. Direct na rust zette Frenk Schaap de 2-0 op het scorebord en leek Kloetinge af te gaan stevenen op een nederlaag. De Bevelandse formatie toonde veerkracht en kwam via een benutte penalty van Corné Schilperoort (55) en een doelpunt van Michel Maaskant (60) op gelijke hoogte. Drie minuten voor het einde van de officiële speeltijd bezorgde Tom Blomaard Kloetinge alsnog de zege.


Door de overwinning stijgt Kloetinge naar het linkerrijtje van de hoofdklasse. Na zes wedstrijden heeft de ploeg nu negen punten.

laatste keer aangepast:
ma 15-10-2012, 17:25


regio:
Bevelanden
delen:
luister fragment: 

Michel Maaskant na zege op Nivo Sparta

Reacties

Wat een ongelooflijk slecht radio interview zeg. De 2-2 was de eerste bal op goal ( behoudens de penalty). Daarna kan Nivo Sparta nog minstens 2 keer scoren door een bal van 4 meter op de lat, en 2 schoten nipt voorlangs. Als Kloetinge bij de eerste 4 à 5 denkt te kunnen spelen hebben ze het toch echt mis.