- advertentie -

Friettent in Veere volledig uitgebrand

Friettent in Veere volledig uitgebrand

VEERE - Het vinden van de daders van de brandstichtingen in Veere heeft voor de politie de hoogste prioriteit. Dat zegt burgemeester Rob van der Zwaag van Veere. Sinds begin september zijn in het stadje Veere acht branden ontstaan, die vermoedelijk allemaal zijn aangestoken. In zes gevallen ging het om branden in afvalcontainers.


Afgelopen weekeind was de grootste aangestoken brand. In de nacht van vrijdag op zaterdag ging op het Oranjeplein een frietkot in vlammen op. Omdat er een kleine hoeveelheid asbest vrij kwam is de straat rondom de snackbar afgezet met hekken. Na het blussen is de friettent met linten afgezet. Door Delta werden elektra en gas afgesloten. Door de politie is een onderzoek gestart.

Containers
Een half uur later bleken bij het zorgcentrum in de Sandenburghlaan enkele containers in de brand te staan. Een derde brand brak tegen 05.00 uur uit op het Bastion. Deze brand, in een grote afvalcontainer, werd ontdekt door agenten tijdens surveillance.
laatste keer aangepast:
ma 15-10-2012, 15:15


regio:
Walcheren
delen:
luister fragment: 

Eigenaar friettent over branden veere

Al 8 branden in zes weken in Veere

Al 8 branden in zes weken in Veere
Javascript is required to view this map.

Reacties

Zeker waren er 2 frietverkopers in Veere en is er nu maar 1. Dat is jammer. Ik lust zo graag gebakken bintjes. Als de ene dicht is, waar koop ik dan mijn dagelijkse friet met mayo?

Nieuwbouw plannen?

sneu voor de uitbater
sterkte in de strijd!!!

Justitie en ik zijn geen beste vrienden maar in gevallen van brandstichting wil ik toch graag een beroep op ze doen: iets laffers is moeilijk te bedenken, waar de straffen een lachertje blijven. Iedere brandstichter poging tot meervoudige doodslag ten laste te leggen. Van een brand weet je niet waar deze eindigt.