- advertentie -

TV-testbeeld tijdelijk te zien op A58

TV-testbeeld tijdelijk te zien op A58

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Op een informatiebord op de A58 is er vandaag en morgen regelmatig een testbeeld te zien. Een testbeeld is normaal gesproken alleen te zien bij televisiezenders wanneer het beeldsignaal is weggevallen. De maker van het bord, Vialis uit Geldrop, gebruikt nu het testbeeld om de kleuren op het informatiebord te testen.


Het gaat om een bord dat gebruikt wordt voor verkeersinformatie bij het aquaduct bij Middelburg. Wanneer de tests goed verlopen, wordt het bord binnenkort in gebruik genomen.

foto: Jon

laatste keer aangepast:
wo 17-10-2012, 20:30


regio:
Walcheren
delen:
Testbeeld op de A58
Javascript is required to view this map.

Reacties

Dus een testbeeld om een beeldscherm te testen, zo zo, wat clever zeg! Daar moet zeker een artikel over geschreven worden! De uitvinder ervan is zelfs al dood die het in 1966 uitvond. Maar gelukkig zal Omroep Zeeland het even uitleggen wat het is.

Ik vraag me altijd weer af wat al die (in mijn ogen nutteloze) beveiligingszaken rond dat aquaduct wel niet kosten. Wat kan er mis gaan met zo'n mini ding, (het is de westerscheldetunnel niet). Heel wat minder dan bij een gemiddelde brug. Onnodige geldverkwisting, dat is het. (En irritatie als het aquaduct weer eens dicht zit omdat er ergens een stekkertje los zit -> waar zijn dan weer die "TV schermen" voor nodig zijn?

tsjonge...wat modern..