- advertentie -

Weer voertuig in brand Terneuzen

Weer voertuig in brand Terneuzen

TERNEUZEN - In Terneuzen is afgelopen nacht een auto in brand gevlogen, vermoedelijk door brandstichting. De nacht ervoor ging een bestelbus in vlammen op. Deze keer was het raak in de Axelsestraat, waar even na vier uur een auto bij een woning in de brand stond.

De brandweer wist het vuur snel te blussen, maar de auto was door de brand zwaar beschadigd geraakt.De auto is weggetakeld voor onderzoek, om te achterhalen hoe de brand is ontstaan. De eigenaar heeft bij de politie aangifte gedaan van brandstichting.

Busje
Eerder deze week, in de nacht van woensdag op donderdag, brandde een busje helemaal uit in Terneuzen. Dat gebeurde in de Korenbloemstraat.

laatste keer aangepast:
vr 19-10-2012, 16:00


delen:

Reacties

Vorige week is mijn (van de baas) servicebus ook gesloopt. Aangifte gedaan, maar wat kan de politie hieraan doen? Met 150 man een hele nacht alle auto's in de gaten houden? Wie betaalt dat dan? En verder: de politie is aan handen en voeten gebonden, ze mogen/kunnen niks.

Een schande is het, politie doe daar eens wat aan in plaats van boetes uitdelen die de burger nog meer bestelen, doe eens iets.