- advertentie -

Ruim 10 jaar praten, maar geen schouwburg

Ruim 10 jaar praten, maar geen schouwburg

MIDDELBURG - Ruim tien jaar is er in Middelburg gepraat over een nieuwe schouwburg. Deze week werd bekend dat de nieuwbouwplannen de prullenbak in gaan en de oude schouwburg opnieuw wordt opgeknapt.

Omroep Zeeland zet de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen tien jaar op een rij.

laatste keer aangepast:
vr 19-10-2012, 19:50


regio:
Walcheren
delen:
Theater Middelburg

Reacties

Niet zo zeuren Middelburgers. Je hebt deze beslissers zelf gekozen,

Zijn we goed in in Zeeland; oeverloos debatteren, elkaar tegen werken, geld over de balk smijten en uiteindelijk niets bereiken.

Ach, hebben ze wat te doen gehad. Waarschijnlijk ook veel niet-Middelburgers. Er zullen wel geen koppen gaan rollen daar want die zorgen wel goed voor zich zelf. Kijk maar naar de provincie met die mooie regeling. En dan die huizen die vernield zijn en de kazerne die weg moest. Hadden mooie appartementen van gemaakt kunnen worden. Trek de buidel maar open.

Geeft uw werkgever dan opdrachten om de wet te overteden? Welke werkgever is dat dan? Maar u heeft gelijk, ambtenaren moeten verantwoordelijk gesteld worden voor hun acties. want het "oeps sorry" verhaal terwijl er bakken met geld het criminele circuit in verdwijnen geloven de burgers niet meer! Er moet gerechtigheid komen! Ook voor ambtenaren, aanpakken die hap, keihard! Koppen moeten rollen want de bevolking heeft geen vertrouwen meer! Nederland is naar de kloten geholpen, iemand zal daar toch voor boeten zeker!

Die hype dat overal gemeenschapsgeld over de balk moest gesmeten voor een theater of golfbaan zijn toch ook al lang voorbij. En dat was alleen maar om de bouwmaffia voldoende opdrachten toe te spelen zoals wij overal in het nieuws kunnen lezen over hoe dat gaat. Het zou de gem. Middelburg sieren als ze gewoon afstand deed van dit achterhaalde corruptie cultuurtje en het achterhaalde theater idee wat ondertussen al weer al lang uit de mode is en gewoon verder gaan met de dingen waar ze wel voor betaald worden. Tien jaren dan nog niets presteren. Hopeloos lopen ze achter. Dat er niet nog plannen liggen van een jaren 30 ballroom danszaal. Geef gewoon toe, als gemeenteklerk, in tien jaar niets gepresteerd, laat gewoon de eer aan jezelf en verdwijn uit het overheidsapparaat want u kan gewoon niets voor elkaar krijgen. En nee, ik vind niet dat dit soort incompetenten enige wachtgeld moeten krijgen of wat dan ook. Gewoon ontslag, zonder uitkering dus! In de echte wereld krijg je oneervol ontslag voor dergelijke wanprestaties en geen geld toe. Behalve in de elitaire regenten cultuur waar men geld krijgt ongeacht, omdat men status heeft of zo iets middeleeuws en corrupts. Maar ja, zo gaat het al tien jaar dus. En maar zakkenvullen zolang de kruik niet barst en breekt. Vooral niets beslissen dus, dat is financieel niet aantrekkelijk voor de belijdsmakers in Nederland.

Ben benieuwd wie er afgelopen verkiezingen tactisch gestemd heeft om zeker te weten dat de heer De Vries gekozen zou worden.

10 jaar praten , maar vergeet vooral niet de 22.2 miljoen euro die eraan is uitgegeven door de falende bestuurders en z.g topambtenaren. Zonder bestuur zou elke Middelburger rijk zijn.

Dat ze tien jaar praten over een theater is toch geen nieuws in dit land. Wat dacht je van de IJtunnel in A'dam?Daar hebben ze dertig jaar over gepraat en de Westerscheldetunnel dan ook zoiets. Dus niets nieuws onder de zon. Het blijft alleen schandalig van de vele miljoenen die verspild zijn in deze tijd.

Dat is dus 22.2 miljoen, maar hoe zit het met die huizen van die omwonenden? Dat was toch ook nog niet geregeld voor de schade die ze opgelopen hebben. Verder staat mij bij dat De Vries vorig jaar nog 3.5 miljoen aan die projectontwikkelaar of bouwer had betaald om alles gladjes te laten verlopen, zit dit alles ook in die 22.2 miljoen?

Zou maar niets op een rij zetten. Tijdverspilling.

Nou, de gemeente Terneuzen is wel koploper met dat gekakel over het project 'Kop van de Noordstraat'. Die zijn al 20 jaar bezig.

Schandalig. Had het geld in de ouderenzorg gestoken! Ik word altijd zo verdrietig van dit soort dingen.

Ja het is toch jammer, dat de burgers hier voor moet boeten. Als ik een fout maak op m'n werk, ik ben chauffeur. dan krijg ik een bekeuring, die ik, als het niet in opdracht is van m'n baas, zelf moet betalen. Als een ambtenaar of hoger een fout maakt laten ze de burger betalen.

Hallo Omroep Zeeland hebben jullie nu geen beter nieuws, het word wel een beetje afgezaagd om al en paar dagen over die schouwburg van Middelburg .