- advertentie -

Zierikzeese zamelt spullen in voor Syrië

Zierikzeese zamelt spullen in voor Syrië

ZIERIKZEE - Om de paar weken vertrekken er ambulances vanuit Zierikzee richting Syrië. Syrië is in oorlog en de vader van Tagrid Alashqar koopt als hulp voor zijn vaderland oude ambulances op. Omdat ze het zonde vindt dat ze leeg vertrekken vult Tagrid ze voor vertrek met kleding en medicijnen.


De vader van Tagrid bekostigt de ambulances met ingezameld geld. Tagrid zamelt kleding en medicijnen in. Dat gaat steeds beter omdat haar netwerk steeds groter wordt. Wekelijks komen er mensen zakken kleren brengen.

Meer

Tagrid is blij met de kleding die gebracht wordt. Maar omdat de situatie in Syrië nijpend is vindt ze dat er nog veel meer kleding en medicijnen verzameld moeten worden.

De familie van Tagrid woont nog in Syrië. Tagrid stuurt de ambulances steeds naar andere dorpen, zodat de goederen verspreid over het land terecht komen. Dat gebeurt door een hulpstichting ter plaatse. De chauffeurs zijn vrijwilligers.

laatste keer aangepast:
ma 22-10-2012, 14:20


delen:
Ambulance Syrië

Reacties

Heeft u zelf kinderen? Denkt u dat het gaat om de geloofsovertuiging? Wat zou u doen als dit in ons land gebeurd? Zou u dan niet blij zijn met het feit dat een gezin dat niet in Nederland woont onze bevolking helpt? Heeft u enigszins nagedacht aan de duizenden kinderen die daar worden afgemaakt? Als u op onderzoek gaat (youtube) dan ziet u kinderen die hun ouders ontschuldig zijn kwijtgeraakt of die helaas zelf niet meer leven. Ik hoop dat u nooit iets ernstigs zal meemaken, helaas maken deze kinderen het elke dag mee.

Ik vind het erg voor de bevolking daar, maar waar blijven hun moslimvrienden? Die vinden het wel goed zo rotzooi in het Midden Oosten. Wachten allemaal tot Iran mee gaat doen en dan is Israël ook de klos. Dus geen hulp naar dat wespennest, want zelfs Amerika maakt zich er niet druk om. Jammer maar helaas.

Willem je hebt gelijk, wij zijn in de steek gelaten door ons eigen volk, moslimlanden kunnen niks voor ons betekenen, wij staan helemaal alleen voor. Gaat het leven alleen om geld.

Oorlog is leugen en bedrog. De propaganda van de collaborerende Corporate Media alhier is er mede oorzaak van dat de Corporate huurlingenlegers landen als Syrië, Libië, Mali, enzovoort kunnen ontwrichten en vernietigen. Sommige lezers zijn helaas een ernstig slachtoffer van het Perception Management geweld van ondermeer de Media, maar natuurlijk ook middels Onderwijsmisvorming. Om te achterhalen wat er werkelijk speelt ga je zelf op onderzoek via internet nu het nog kan en mijd je vooral de MSM propaganda. Ik geef je 3 trefwoorden: Het Vaticaan, de City of London en Washington DC.

In deze cultuur is het oog om oog en tand om tand. Hoe triest ook. Wij kijken hierna met een bril anno 2012. Zij leven in een niet-seculiere wereld anno 1812. Straks hebben de groepen opstandelingen de macht en het geweld gaat gewoon verder. Zoals dat in de hele Moslimwereld gaat.

Waar kunnen wij contact opnemen met Tagrid Alashqar om medicijnen en kleding te brengen?

Bedankt voor uw reactie. U kunt de spullen afleveren op Mastgatstraat 16 in Zierikzee, tel 0111-781823 of 06-84711511