- advertentie -

'Volgende week nieuwe voetbaltrainer Sluiskil'

'Volgende week nieuwe voetbaltrainer Sluiskil'

OOST-SOUBURG - Begin volgende week wil voetbalclub Sluiskil een nieuwe trainer presenteren. Dat zegt bestuurslid Andy Vereecken. Er zijn voorlopig twee kandidaten om de vrijgekomen functie van hoofdtrainer in te vullen.


Volgens Vereecken zijn er twee trainers met wie de zondag vierdeklasser een gesprek heeft gevoerd. "Maandag of dinsdag hopen we een trainer te presenteren, want volgende week zondag staat de topper tegen STEEN op het programma", aldus Vereecken. Hij sluit niet uit dat de club met nog meer trainers in gesprek gaat.

Acht dagen
Bij Sluiskil, dat derde staat in de vierde klasse A, zijn in korte tijd twee trainers vertrokken. Eerst werd afscheid genomen van Carlo Vanhijfte uit Sluiskil, die volgens Vereecken geen klik meer had met de selectie. Daarna stond Benny van Leeuwen uit Sluiskil voor de groep, maar die stapte al na acht dagen op bij de Zeeuws-Vlaamse club.

Tegenstribbelingen
"Ik had met Sluiskil de afspraak om tot het einde van het seizoen hoofdtrainer te zijn. De club is daarop teruggekomen omdat er vanuit de selectie tegenstribbelingen waren. Toen werd me gevraagd of ik wilde blijven tot er een nieuwe trainer zou zijn, maar daar heb ik voor bedankt", zegt Van Leeuwen.

Geen afspraak

Volgens Andy Vereecken was er geen afspraak met Van Leeuwen. "Dat is eenzijdige communicatie van hem."

laatste keer aangepast:
zo 28-10-2012, 20:10


trefwoord(en):
sluiskil voetbal
delen:

Reacties

Goede reactie van bestuurslid vv Sluiskil. Laat nu de vereniging eens met rust steun de vereniging of hou gewoon je mond eens. Deze mensen werken er ook hard om alles weer op de rails te krijgen. In het hele leven maakt men fouten ook bij een voetbalvereniging. Problemen zijn er om te worden opgelost en als het aan de outsiders ligt, is het nooit de goede keuze vv Sluiskil. Kop op en succes het. Komt wel goed met jullie!