- advertentie -

Enorm kunstwerk voor één weekend

Enorm kunstwerk voor één weekend

VLISSINGEN - In de Zware Plaatwerkerij in Vlissingen heeft beeldend kunstenaar Elis Vermeulen een kunstinstallatie opgebouwd die alleen dit weekend te bezichtigen is. De voorbereidingen ervoor hebben meer dan een jaar geduurd.


Het kustwerk bestaat uit veertien vilten objecten van ongeveer twee meter. Die objecten zijn opgehangen aan in totaal 12 kilometer touw.

Opening
Vrijdagavond is de officiële opening van de expositie, die duurt tot en met zondagmiddag. Maandag breekt Elis Vermeulen het kunstwerk weer af.
laatste keer aangepast:
vr 26-10-2012, 17:05


regio:
Walcheren
delen:
luister fragment: 

Enorm kunstwerk voor één weekend

Enorm kunstwerk voor één weekend

Reacties

Wat een idioot iets. Een jaar eraan gewerkt en dan maar voor een paar dagen te bezichtigen. Hoeft ook niet langer natuurlijk. De enkeling die het wil zien kan dit gemakkelijk in deze twee dagen. Geld verspilling ten top. Als kunstenaars eens kunst gingen maken op eigen kosten zoals een bedrijf zijn spullen moet maken en met winst moet zien te verkopen zou zulke onzin nooit meer gemaakt worden..

Mensen, het kan de komende nacht al behoorlijk koud worden. Neem wel allemaal een warme slaapzak mee als je vanavond alvast voor de deur gaat liggen wachten tot de deur open gaat. Ik ben alvast 100.000 liter erwtensoep aan het maken.

Natuurlijk is dit "kunstwerk"geheel betaald door de kunstenaar zelf?  Gemeente Vlissingen, stop toch eens met het belastinggeld van de burgers te verkwanselen aan zulke kunstwerken die maar een klein maatschappelijk draagvlak hebben! Hier is nu even, gezien het economische klimaat geen tijd en geld voor! Pak de criminaliteit aan, en spendeer hier onder andere het belastingeld aan, want er is in Vlissingen nog heel wat te doen op dit gebied. Lees elke keer maar weer de nieuwsberichten: overvallen op burgers, diefstal van auto's, scooters, overlast gevende jongeren, enz. enz. En hoeveel schuld had de gemeente Vlisingen ook al weer?

Ik zou wel eens willen weten hoe de inkomsten in verhouding staan met de uitgaven..... is dit een geval boven de "de Pieknorm" in dat geval sluiten die tent.

Belachelijk, wat een tijdverspilling! Noemen ze dit nu kunst?

Ze moesten zich schamen, overal zijn er vet veel tekorten en dan gaan ze zulke rommel financieel steunen. Waar slaat het op. Ze zouden beter kunnen stoppen met die onzin en eens gaan kijken wat belangrijker is. Wij moeten dat ook. Dt is dus gewoon geld verbrassen.

Tjonge, ik kan niet wáchten om het te gaan bekijken... pffff, wat een onzin....

Moeten we in deze tijd aan grollen van de elite "kunstminners" aandacht schenken?

Nee echt niet, als dit kunst is dan weet ik het niet meer.

Pfff, krijg hier echt de kriebels van. Hoe kun je hier nu een jaar mee bezig zijn. Gelukkig zien ze in Den Haag eindelijk ook in dat voor dit gefreubel geen geld meer is.

Wow, dat ziet er tof uit, ik ga zeker even kijken!