- advertentie -

Veel reacties op pensioen weerman Jos

Veel reacties op pensioen weerman Jos

OOST-SOUBURG - Er komen veel reacties binnen op de aanstaande pensionering van Jos Broeke. "We zullen je missen Jos, geniet van je vrije tijd," aldus Pieter. "Bedankt voor je prettige commentaren en leuke anekdotes!" schrijft Johannes.


Vanuit Schouwen-Duiveland schrijft Wim-Theo: "Hij deed zijn werk geweldig en zijn weerpraatjes waren super. Hij deed ze ook helemaal uit zijn hoofd. Een echte vakman met hart voor zijn werk."

Pensioen
Na vele jaren in weer en wind op dijken en in polders gaat Jos Broeke, de weerman van Omroep Zeeland, op 1 november met pensioen. Jos heeft vanaf de beginperiode van Omroep Zeeland weerberichten verzorgd. Eerst alleen op radio, later ook op televisie, teletekst en internet.

Familielid
Voor veel Zeeuwen was Jos een soort oude bekende geworden, zoals voor Anja Cabboort. "Weer een Zeeuws tv-icoon minder! Jammer voor de kijkers en luisteraars, maar begrijpelijk voor hem. We zullen zijn manier van presenteren erg missen. Hij hoorde gewoon bij ons dagelijks leven zoals een geliefd familielid dat doet."

Toeristen
Niet alleen Zeeuwen reageren, er komen ook veel reacties binnen van toeristen uit de rest van het land en uit het buitenland. Meerdere Duitse toeristen hebben in het Duits hun gelukwensen achtergelaten op de speciale reactiepagina.

Uniek
Zo schrijven Konrad en Helga Greil uit Grefrath, vrij vertaald: "Het was uniek dat je verslag deed van het weer vanuit plaatsen die wij kennen van onze bezoeken hier. We wensen je al het allerbeste nu je pensioen aanbreekt en dan vooral wat betreft de gezondheid."
laatste keer aangepast:
vr 26-10-2012, 17:30


delen:
Veel reacties op pensionering van weerman Jos

Reacties

Beste Jos, wij als Limburgers kijken al jaren naar Omroep Zeeland. Uiteraard ook - en met veel plezier - naar jouw dagelijkse en bijzondere weerpraatje. We zullen je missen! Het ga je goed en geniet van je pensioen. Bets en Hein Van Nienhuijs, Panningen.

Ben je weerman bij de NOS dan ben je hoog gestegen. Maar wij hebben al jaren lang het weer van Jos gekregen. En moest hij door omstandigheden weleens worden vervangen, dan bleven wij met hart en ziel naar onze Jos verlangen. Het ga je goed, en bedankt. Jan en Addy.

Beste Jos, heel hartelijk dank voor alles wat u aan ons hebt verteld. Ook kwamen uw voorspellingen dikwijls uit. Geniet maar lekker van uw pensioen Dat doe ik zelf ook. Ik heb op de veerboot Zijpe Anna Jacoba polder gewerkt mocht u geinterseerd zijn in stoom veerboten dan wil ik u wel iets van info toe sturen hoor maar laat het wel even weten anders kan ik niet helpen en ik wil dat wel graag doen hoor. Veel succes met de komende jaren. m.v.g Laurens Dorst

Beste Jos, bedankt voor de mooie weerpraatjes en anekdotes van weleer, we zullen het missen. Het ga je goed, geniet van je pensioen! Piet Grim.

Beste Jos, Ook wij zullen je weerberichten missen. Deze altijd door jou helder en duidelijk weergegeven. Jammer dat je stopt, maar overal komt een tijd van, nietwaar. Een tiental jaren geleden heb je nog een keer op mijn verzoek een lezing verzorgd voor de Dorpsraad van Retranchement. Zelf zat ik toen nog in het bestuur hiervan. Zeer interessante avond gehad. Ook hiervoor nog bedankt. Jos, het allerbeste voor jou en verder een goede gezondheid gewenst. Geniet van je vrije tijd. Vr.gr. Rinus de Moor

Jos heel erg bedankt voor de meestal juiste weersvoorspelling. U bracht het altijd zo helder en duidelijk met de nodige uitleg erbij. Ik zal u missen om deze reden.het gaat u goed en hoop dat u met het vele vrijwilligerswerk een zinvolle tijd mag hebben. Veel plezier! Rianne, Goes

Jos het beste en een goede gezondheid we zullen je missen.

Beste Jos,ook voor jou komt de tijd om van je pensioen te genieten. Het zal wel een gemis worden want vanuit Nederweert (Limburg) kijken we dagelijks naar jou weerpraatje met vaak mooie kiekjes op de achtergrond van de Zeeuwse kust / het Zeeuwse land. We hebben altijd met veel plezier naar je geluisterd. Jos, het gaat je goed. Koos en Anny Arkesteijn, Nederweert.

Jos, bedankt voor alles, het ga je goed en geniet van je vrije tijd!

Beste Jos, je bent voor ons, weer of geen weer, een baken. We vinden het sneu dat je straks moet verzaken. Hartelijke groeten van trouwe luisteraars.

Beste Jos,
Je bent voor ons, weer of geen weer, een baken,
We vinden het sneu dat je staks moet verzaken.
Een hartelijke groet van,
Trouwe luisteraars.

Goedeavond Jos, wat jammer dat je straks niet meer op TV te zien ben met het weerpraatje. Maar goed, er is een tijd van komen en nu dus gaan voor jou, Jos. We zullen je missen. En ga maar genieten van je pensioen! Groetjes, Petricks Poppe.

Jos, ik wens je het allerbeste toe. We hebben genoten van je weerpraatje. Het was uniek. We zullen je missen. Maar geniet van je pensionering. Gr., Ria Vader.

Hallo Jos,wat jammer dat je straks niet meer het Zeeuwse weer praatje kan verzorgen,maar ja er is een tijd van komen,en van gaan. Heel Zeeland zal je gaan missen,om je duidelijke uitleg over het weer in Zeeland, op Omroep Zeeland. Het gaat je verder heel goed, en ga maar genieten van je welverdiende pensioen! We hebben met veel plezier altijd naar je geluisterd. Willem en Lenie Tros, Zierikzee.