- advertentie -

Gewelddadige straatroof in Bruinisse

Gewelddadige straatroof in Bruinisse

BRUINISSE - De politie heeft vrijdag een 34-jarige man en een 32-jarige vrouw uit Goes aangehouden. Ze zouden een 25-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland op gewelddadige wijze hebben bestolen van zijn portemonnee in Bruinisse.


De 25-jarige man meldde vrijdagavond rond 22.30 uur bij de politie dat hij was beroofd. Politieagenten troffen de man aan op het plaats delict, een parkeerplaats aan de Hageweg 't Centrum in Bruinisse. De man uit gemeente Schouwen-Duiveland verklaarde dat hij was geslagen, dat hij een knietje in zijn gezicht had gekregen en dat hij in zijn kruis zou zijn geknepen.

Verdachten
Terwijl het slachtoffer zijn verhaal vertelde aan de politieagenten, kwamen de twee verdachten het parkeerterrein weer opgereden. De twee zijn direct aangehouden door de aanwezige politieagenten en overgebracht naar een politiecel in Torentijd, waar ze nu worden gehoord over deze zaak.

Pijn
Het slachtoffer van de diefstal heeft aan de mishandeling een pijnlijk gezicht overgehouden. Bovendien heeft hij aanhoudende pijn in zijn kruis.
laatste keer aangepast:
za 27-10-2012, 17:50


delen:

Reacties

Als het donker is, de Grevelingenbrug naar boven, de bypass open en de schuifhekken op de Oude Dijk dicht. Bruinisse op z'n best.

Dan ben je een grote sukkel, als je terug gaat naar plaats delict. Dit zijn criminelen met het verstand van een pinda, nou ja een pinda zou nog meer verstand hebben... Ik wens het slachtoffer succes en beterschap.

Dus dat tuig vindt nu ook zijn weg naar Bru. Opgesloten houden en gezichten tonen op bru.nu dan kunnen we volgende keer gelijk met dat tuig afrekenen, Mijn kinderen komen daar ook en daar moeten we zulke figuren weghouden. Er wordt zomers al genoeg vernield en gestolen door vakantietuig

Zal wel meer aan de hand zijn.

32 en 34 jaar - die lui krijgen dus nooit hun verstand! Opgesloten laten in Torentijd! Sterkte voor de mishandelde man!