- advertentie -

Duizenden bezoekers bij opening Bax-shop in Goes

Duizenden bezoekers bij opening Bax-shop in Goes

GOES - De opening van de winkel van Bax-shop.nl in Goes, waar alles wat met muziek- en lichtshows te maken heeft wordt verkocht, trok zaterdag duizenden bezoekers. Van een oude showroom naar een muziekpaleis. Zo omschrijft de muziekwinkel de verhuizing naar het nieuwe onderkomen.


Het is eigenlijk de omgekeerde wereld. Veel winkeliers beginnen met een gewone winkel en openen later een webshop. In het geval van deze muziekwinkel is het andersom. Er was eerst een webshop en nu dus een uitgebreide winkel.

Geluidsdicht
De nieuwe winkel ligt op een steenworp afstand van de oude showroom. Opvallend onderdeel van de nieuwe winkel zijn de geluidsdichte oefenruimtes waar bezoekers zonder anderen te storen apparatuur kunnen testen. De opening van de winkel is tegelijk ook een open dag. Bezoekers konden de te koop aangeboden apparatuur en de testruimtes ter plekke uitproberen.

Bussen
Busladingen vol ge├»nteresseerden kwamen naar de opening van de winkel. Bax-shop.nl liet vier bussen vanuit heel Nederland en Belgi├ź naar Goes rijden, waar mensen in kunnen stappen om te nieuwe winkel te bezoeken. Bij de opening waren optredens van onder andere Belle Perez en the Partysquad.
laatste keer aangepast:
ma 29-10-2012, 15:30


regio:
Bevelanden
delen:
luister fragment: 

Duizenden bezoekers bij opening Bax-shop in Goes

Duizenden bezoekers bij opening Bax-shop in Goes
Duizenden bezoekers bij opening Bax-shop in Goes

Reacties

Wij zijn met de touringcar die Bax heeft geregeld afgereisd naar Goes. De reis is goed verlopen met een leuke groep bezoekers. Bijaankomst in Goes kregen wij gelijk de enveloppe met de waardebon van 10 euro korting erin. Wij hebben genoten van deze dag en de verzorging van catering (gezonde lekkernijen) was goed. De sfeer zat er goed in.

Wel wat overdreven met die uitspraak duizenden mensen, het was druk maar ook een chaos. Het viel mij op dat het personeel de ballen verstand heeft van de artikelen. Mijn indruk was een cash en carry zaak, wie zit daar nog op te wachten? Ik in ieder geval niet. Chris

Het was onwijs gezellig daat bij de opening! Mooie ruimtes en apparatuur. De studio's en geluidsdichte ruimtes waren ook super!! Je kreeg daar een gratis blikje energiedrank. Heerlijk! Was een top dag!