- advertentie -

Tweede verdachte aangehouden in Axelse moordzaak

Tweede verdachte aangehouden in Axelse moordzaak

AXEL - De politie heeft een tweede verdachte aangehouden in de Axelse moordzaak. Het gaat om een 35-jarige man uit de gemeente Terneuzen zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij is zaterdagavond aangehouden in Axel.


Dinsdag hield de politie al een 32-jarige man aan, ook uit de gemeente Terneuzen. De twee mannen uit Terneuzen worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 86-jarige John Smidt. De 32-jarige verdachte zit nog zeker twee weken langer vast. Dat heeft de rechter-commissaris vrijdag besloten.

Verdwenen
Het lichaam van de bejaarde Axelaar werd dinsdagmorgen in de sloot bij de Vissersverkorting in Westdorpe gevonden. Hij was de nacht ervoor verdwenen toen hij zijn hond uitliet. Ook zijn auto was weg. Die werd woensdag teruggevonden.

Stille tocht
Inwoners van Axel houden maandag een stille tocht voor de gedode Axelaar. De deelnemers vertrekken maandag om 19:00 uur bij het gemeentehuis in Axel. Volgens omwonenden hebben enkele familieleden van Smidt zich over zijn hond ontfermd.
laatste keer aangepast:
zo 28-10-2012, 18:45


delen:
foto_axel

Reacties

@ Pol , mensen zoals jij, daar wordt de wereld beter van. Lees anders eens een boek ofzo.

We kennen de situatie en alles wat al voorafging.

@Ingezonden door pol (bezoeker) op zo 28-10-2012, 10:16 Hoezo? Is de verdachte de dader? Is het onderzoek al afgerond? Heeft de rechter al uitspraak gedaan?

Het lijkt me wijs dat de eerste verdachte ook naar de stilletocht komt. Zodat hij gelyncht kan worden!!! Laffe zak dat hij is!