- advertentie -

Schot Vlissingen was van alarmpistool

Schot Vlissingen was van alarmpistool

VLISSINGEN - De politie bevestigt dat er vrijdagavond geschoten is in de Hobeinstraat in Vlissingen. In eerste instantie vond de politie alleen een plas bloed. Dader of slachtoffer waren nergens te vinden.


Uit onderzoek blijkt dat er is geschoten met een alarmpistool. Een alarmpistool werkt op basis van gasdruk en geeft alleen een knal. Er komt geen kogel uit.

Onenigheid
Volgens de politie is het pistool gebruikt nadat er onenigheid was ontstaan tussen een 31-jarige Vlissinger en een 39-jarige plaatsgenoot. Bij die ruzie heeft de 31-jarige Vlissinger met het alarmpistool geschoten. De 39-jarige man heeft hierna de schutter in elkaar geslagen.

Tip
De politie heeft de mannen aangehouden na een tip van een getuige, een bekende van de 39-jarige Vlissinger. Beide mannen hebben een verklaring afgelegd. Zij zijn na verhoor weer in vrijheid gesteld. Het alarmpistool is in beslag genomen.
laatste keer aangepast:
ma 29-10-2012, 09:35


regio:
Walcheren
delen:

Reacties

Haha, voel je je dan even dom, als je met een alarmpistool gaat lopen zwaaien.. Gelukkig jij heb net de verkeerde te pakken, ik had me ook niet kunnen inhouden waarschijnlijk. Prima, en ook zo snel duidelijkheid, hulde.

Het zullen allebei geen lievertjes geweest zijn. Maar als iemand mij zou bedreigen met een (alarm)pistool zou ik hem ook even een paar 'corrigerende tikken' geven.

Alleen een plas bloed. Pfiew, gelukkig maar. Ik dacht dat er iets ergs aan de hand was.