- advertentie -

Sinterklaas zoekt woning op Noord-Beveland

Sinterklaas zoekt woning op Noord-Beveland

WISSENKERKE - Burgemeester Henny van Kooten van Noord-Beveland heeft deze week een telefoontje gekregen van Sinterklaas. De Goedheiligman is op zoek naar een geschikt pand op Noord-Beveland waar hij tijdens zijn verblijf in Nederland een tijdje kan wonen.


Behalve voor een bed, moet er ook ruimte zijn voor een pakjesverdeelcentrum. Als er plaats genoeg is wil Sinterklaas zelfs een tijdelijke pepernotenfabriek bouwen. Ook moet hij kinderen kunnen ontvangen die hun verlanglijstje willen afgeven.

Kinderen
De burgemeester heeft inmiddels de hulp ingeroepen van alle kinderen op Noord-Beveland. Als ze een geschikt pand weten kunnen ze dat op school of op het gemeentehuis laten weten. Op 12 november wil Sinterklaas zijn tijdelijke woning betrekken.
laatste keer aangepast:
vr 02-11-2012, 13:25


regio:
Bevelanden
delen:
luister fragment: 

Sinterklaas zoekt woning op Noord-Beveland

sinterklaaswalle
Intocht van Sinterklaas. foto: James Mostert

Reacties

Sinterklaas komt op 17 November aan in Nederland. Wat een super leuk idee voor de jeugd voor Noord-Beveland en daar buiten. De kinderen zullen het geweldig vinden en wat te denken van de ouders en de opa's en oma's. Veel succes met de organisatie voor het zoeken naar een huis Sinterklaas.

Wat een kortzichtige mensen zeg! Weer een leuk initiatief, en het wordt af gekraakt

Sinterklaas heeft in zijn lange lange leven al heel wat crises weten te doorstaan :) Zal ook dit jaar vast weer een mooi Sinterklaas feest zijn.

Hij kan bij Peijs logeren. Van 62000 euro komt de Sint er makkelijker door de winter.

Kunnen ze beter de grasdrogerij kopen, dan kunnen ze daar de pepernotenfabriek in vestigen. Liever de geur van de pepernoten, dan die geur van dat gedroogd gras!

Kunnen ze beter de grasdrogerij kopen, om daar een pepernotenfabriek te vestigen. Beter de geur van pepernoten,dan de geur van dat gedroogd gras!

Sinterklaas kan bij mij in het schuurtje bivakkeren. De (vrouwelijke) zwarte pieten in m'n oude, originele bedstee.

Heerlijke actie! Jammer dat er mensen zijn die de lol er niet van in zien. Logeeradres: Zandkreekstraat 9 te Kortgene. Het adres om precies te vernemen waar alle kindertjes wonen!

Op deze gronden wil ik ook wel een woning.

Torentijd ligt niet op Noord-Beveland.

De kindjes mogen best eens verwend worden. De crisis treft hun ook! En ik geef het liever met Sint dan zomaar tussendoor. En het is maar net hoe duur je het wilt maken. Lang leve de kringloopwinkels die ook hele mooie en goeie spullen hebben. Zeeman, Action, Wibra, aanbiedingen.

Hebben ze in Torentijd niet wat ruimte over,dat is toch een groot gebouw en meer centraal gelegen ook en eventueel genoeg personeel met alle tijd van de wereld.

Hoe kan dat nou, hij komt pas op 19 november in Nederland aan en op 12 november op Noord-Beveland?

Juist in deze crisistijd moet je er voor de kinderen zijn, dus laat de Sint maar op Noord -Beveland tijdelijk komen wonen, niks mis mee toch of zijn wij als volwassen mensen ons kind zijn vergeten?

Nou, Martin, juist in crisistijd hebben mensen behoefte aan een verzetje.

Zeker zelf nooit kind geweest

Voor kinderen is dit leuk, als Sinterklaas op Noord Beveland komt logeren. Ben benieuwd of Sinterklaas een huis kan vinden waar hij tijdelijk kan verblijven!

Crisistijd jongens! Geen tijd en geld verslinden aan onzin.

Goeie Martin

Erg kortzichtig.