- advertentie -

Geen marathon New York voor Dieleman na orkaan

Geen marathon New York voor Dieleman na orkaan

PHILIPPINE - Marathonloper Patrick Dieleman uit Philippine zou starten in marathon van New York, maar door orkaan Sandy werd zijn vlucht geannuleerd. Een latere vlucht zag Dieleman niet zitten omdat er van de acht geplande dagen maar drie over zouden blijven. "Je weet ook niet wat je aantreft dus hebben we besloten niet meer te gaan", vertelt Dieleman.


"Als ik nu naar de beelden zit te kijken, begint het toch te kriebelen", zegt Dieleman terwijl hij naar de beelden op YouTube kijkt.

Lijstje
Acht keer startte de Zeeuws-Vlaming in een marathon. Ondermeer de Marathon Zeeland en de Marathon van Rotterdam. New York stond nog hoog op zijn lijstje. "Die brug in New York. Dat lijkt me schitterend. In Rotterdam trilt de Erasmusbrug al. Kun je nagaan als daar veertigduizend man overheen gaat".

Kasterlee
Ondanks de tegenvaller heeft Dieleman er vrede mee. "Nu is alles gezet op 2013. Hier kun je toch niks meer aan doen." Over een paar weken start hij in het Belgische Kasterlee. "Het is absoluut geen New York, maar daar staan waarschijnlijk de bomen nog wel overeind", zegt hij lachend.
laatste keer aangepast:
vr 02-11-2012, 14:15


delen:
Geen marathon New York voor Dieleman

Reacties

Wat een flauwekul Marja. Een groot gedeelte van de opbrengst komt ten goede aan de opbouw van de stad. Voor de winkeliers, restauranthouders en hoteleigenaars is het pas een domper mocht het hele gebeuren niet doorgaan. Waar kunnen ze hun misgelopen inkomsten verhalen?

Ik vind het een grof schandaal dat die marathon doorgaat. Terwijl er doden zijn gevallen, branden, overstromingen en vreselijke dingen zijn gebeurd, houden velen, en helaas ook Nederlanders zich maar met één ding bezig! De marathon! ikke ikke ikke en de rest kan . .