- advertentie -

Danny Vera rockt met gitaarlegende James Burton

Danny Vera rockt met gitaarlegende James Burton

VLISSINGEN - Een tjokvol Arsenaaltheater zag zondag singer songwriter Danny Vera optreden met gitaarlegende James Burton (1939). Burton stond aan de wieg van de rock and roll. Hij was gitarist bij Elvis Presley, Frank Sinatra, Johnny Cash, Roy Orbison, Jerry Lee Lewis en The Monkees.


Voor Danny Vera was het een belevenis om samen met deze levende muzieklegende spelen. "Het is fantastisch, bij werkelijk elke artiest waar ik fan van ben, heeft hij in de begeleidingsband gezeten."

CD
James Burton speelt ook mee op de nieuwe cd van Danny Vera. Afgelopen week zijn daar muziekopnames voor gemaakt.


laatste keer aangepast:
ma 26-11-2012, 15:35


regio:
Walcheren
delen:
luister fragment: 

Danny Vera rockt met gitaarlegende James Burton

James_Burton

Reacties

Gisteren een hele leuke muziek avond gehad in het Arsenaal, we hebben genoten van James Burton & band en natuurlijk ook van Danny Vera. Laat alle thuisblijvers en azijnpissers zoals Vakman (welk vak?), Anonimus en andere negativo's het lekker uitzoeken.

Het was in één woord GEWELDIG ik heb genoten met volle teugen ! Een buitenkans voor iedere gitarist prof of beginnend. Mufkin Tass, tamelijk onbekende Nederlandse band, gewoon fantastisch !

Wat zijn de reacties hierboven toch weer kinderachtig. Hoofdschuddend denk ik stelletje zielepieten, Doe het zelf maar eens! Pure nijd! Grow up! Wanneer gaan we nou eens met zijn alles blij zijn met wat we hier in Zeeland hebben. Altijd maar dat eeuwige gezeur! Danny, ik vond dit item helemaal leuk om te zien. Had James Burton ook wel willen horen spelen. Ik hoop dat het een geweldig moment was. Het enige wat ik gemist heb heb is dat ik geen idee heb hoe deze gitaarlegende hier in Vlissingen terecht is gekomen. Succes!

Die Elvis-imitator is wat mij betreft iets te overgewaardeerd.

Dat heb je met relaties met Omroep Zeeland. Alsof er niets anders is.

Snap alle ophef niet, entree betalen voor ouwe mannen met een gitaar die op Elvis willen lijken.

Oh ik dacht dat het James Burton rockt met Danny Vera was.