- advertentie -

Bijna half miljoen voor ex-directeur Veiligheidsregio

Bijna half miljoen voor ex-directeur Veiligheidsregio

OOST-SOUBURG - Frans Captijn, ex-directeur van de Veiligheidsregio Zeeland, staat op de zevende plaats in de lijst van grootverdieners van 2011 in de publieke en semi-publieke sector. Captijn kreeg tijdens zijn laatste jaar bij de Veiligheidsregio Zeeland 488.966 euro.


Het grootste gedeelte van dat bedrag komt voort uit een vertrekregeling. Captijn vertrok in 2011 bij de Veiligheidsregio.

Balkenendenorm
De algemeen directeur van Vestia staat bovenaan de lijst van grootverdieners met een inkomen van ruim 1,2 miljoen. Ruim 2600 bestuurders verdienden boven de Balkenendenorm. Hun gemiddelde inkomen was 218.000 euro. De Balkenendenorm bedraagt 193.000 euro.

Ontslagvergoeding
In de lijst met hoogste ontslagvergoedingen in 2011 staat het Afdelingshoofd Toegang en Regie van Stichting Bureau Jeugdzorg Zeeland op de zevende plaats, met een ontslagvergoeding van 294.298 euro.

Lijst

De volledige lijst is hier te vinden.

laatste keer aangepast:
wo 09-01-2013, 12:25


delen:

Reacties

Dit wordt net zo lang door de belasting betaler geaccepteerd totdat de burger zelf zijn verstand gebruikt en zich niet meer laat misleiden door allerlei verkiezingsbeloften door de laatste 2 kabinetten. Ook dit kabinet zal er niet veel aan doen, want het is gewoon de club van de rijken ,die gaan zichzelf niet in de vingers snijden

Schoften, zakkkenvullers zijn het! Niet verwonderlijk dat de hele nederlandse maatschappij naar de knoppen gaat. Als straf alles laten terugbetalen + 100 % boete en de eerste 40 jaar laten ronkomen van een bijstandsnivo inkomen!

Ik denk niet dat alle ambtenaren het zo goed hebben. Ik niet in elk geval! En in Den Haag maar raar vinden dat het "volk" niets meer opheeft met de politiek. Gewoon witteboordencrimi's en niet anders.

en maar graaien... schorremorie

Is erg met zichzelf ingenomen, vertoeft in zuid oost azie en is in te huren als specialist in publieke veiligheid en als spreker voor seminairs etc.
Wellicht zal ik dat laatste eens doen? Kan ik mogelijk van hem leren hoe je naast een riantsalaris, ook nog eens 500.000 € mee kan krijgen als je na 7,5 jaar voor jezelf begint!

Er is maar een woord voor: gajes is het

Volgend jaar 50% belasting en dan komt er gelukkig wat van terug.

De graaiers gaan gewoon door. "Den Haag" vindt het prima zo te zien. De economie komt er nooit meer bovenop zoals het nu gaat, dat kun je wel vergeten. Want je kunt nog zoveel bezuinigen, lees: bij de gewone burger weghalen. Maar het gaat er aan de andere kant net zo hard weer uit (over de balk smijten) aan exorbitante salarissen, bonussen, Griekenland enz. enz. Nederland is ziek aan het worden.

Dat gold ook voor Commissarisen van de Koningin Zeeland. http://www.volkskrant.nl/vk/nl/8024/Topsalarissen/article/detail/3373868...

Mensen mensen, wat een reactie's, maar wat bereiken we ermee? Helemaal niks. Laten we met zijn allen naar Den Haag gaan en daar ons zegje doen of beter nog, al die zakkenvullers daar een voor een uit de politiek gooien. En ik wil niet beledigend zijn maar waarom moet de koningin 2 kastelen hebben? Een, daar woont ze en de tweede is haar werkplek, alsof er in haar woonkaseeltje geen plaats is om te werken. En wie mogen die woninkjes onderhouden? Juist, weer het Nederlands volk. Kom op mensen, met zijn allen naar Den Haag. Wie gaat er mee?

Waar kan ik me aanmelden? Ik wil dat ook wel! Hahaha, wat hebben die ambtenaren het toch slecht

Er is maar één manier om deze mensen in de maatschappij aan de schandpaal te nagelen. Alle Nerderlandse burgers: verenigd u samen tegen deze graaiers! Wij betalen al hun geld dus gaan we samen deze gelden op een harde manier terugvorderen! We helpen elkaar om daar een goede manier voor te vinden. Maar over korte tijd kennen we geen nieuwe burgers meer van dit soort. Wij zijn straks allemaal ziek van deze misselijk makende mensen in onze samenleving.

Ik kan me alleen maar aansluiten bij alle andere reacties. Voor de grootgraaiers is het geen crisis maar voor de gewone harde werkers wel. Het is van de zotte dat er in Nederland voedselbanken nodig zijn en dat er nu zelfs wachtlijsten voor zijn. Schande!

Die zit lekker met zijn geld in Thailand!

Bijna iedere dag een bericht over graaiers, en dit alleen lokaal. Kan je nagaan wat dit Nederland breed betekent. Gek hoor, die crisis. Geld is er genoeg, het alleen niet erg goed verdeeld!

Een schaamte voor iedere brandweerman! Ze werken zich kapot en zetten zich voor iedereen in en de directeur gaat er met half miljoen vandoor.

Ergste is wel dat die graaiers hun werk niet eens goed doen/gedaan hebben, maar wel een dikke vette bonus of afkoopsom krijgen! IK deed mijn werk wel goed, kreeg geen afkoopregeling en zeker geen bonus, bedrijf failliet en gewoon de straat opgeschopt, na jaren trouwe diensten! De graaiers maken de complete maatschappij kapot, eerst door dik overbetaald te worden en vervolgens ook nog eens een dikke bonus.afkooppremie op te strijken! Vreemd dat ons land in crisis verkeerd, kan gewoon niet anders met zulke mensen. Behalve het graaien weten ze ook nog precies waar ze allerlei andere "bijverdiensten" vandaan kunnen halen. Zou de "gewone man" eens moeten doen! Ze moeten zich de ogen uit de kop schamen en dan die Rutte dubbel en dwars, die gaat lachend akkoord met deze praktijken en "pakt" ook nog eens de kleine man! Het wordt zo langzamerhand toch echt tijd voor aktie denk ik!

Dit zijn de medeplichtigen van de huidige crisis. Zij die zich over de ruggen van het volk verrijken zij zullen zich eens moeten afvragen waar zij het recht vandaan halen om zo een land naar de knoppen te helpen. Het is een schande.

En wij (de 13 gemeenten) maar lappen voor die peperdure club die zich in luxe wentelt...

In Jip en Janneke taal: Frans Captijn is een gewetenloze graaier.

Dit is allemaal achteraf. We zouden beter kijken naar de huidige grootverdieners en die op grond daarvan beoordelen. Het is zo gemakkelijk om hierop te bezuinigen. Zelfs - of zelfs juist - binnen ons Zeeland. Het betreuren dat ouderen en onzelfstandigen moeten inleveren en zelf buitenproportionele salarissen opstrijken heeft geen pas.

O jee ,.......... Is dat die persoon die medeverantwoordelijk was voor die oefeningen die totaal mislukten ?
Of voor al die oefeningen die nooit gehouden werden ?
Die gingen zeker niet door om geld uit te sparen zodat hij genoeg loon en bonus kreeg bij vertrek !!
Ik vind dat die onzin maar eens afgeschaft moet worden en dat dat half miljoen teruggestort moet worden .
We zijn er door die onzin wel armer maar geen millimeter of seconde veiliger door geworden .
Ook weer gewoon een kwestie van vriendjespolitiek en zakkenvullerij , hup weg ermee.

SCHANDE , een andere benaming heb ik hier niet voor, en de gewone man / vrouw , die vaak veel harder en langer moet werken moet elke euro omdraaien om toe te komen.

Ik vind het gewoon smerig dat bepaalde mensen zulke achterlijke bedragen "verdienen" Vooral in deze tijd met zovele onvrijwillige werklozen, die gekort worden naar 70% en dus nauwelijks rond kunnen komen. Ja ik ben er ook eentje van. Deze grootverdieners (graaiers) moesten zich kapot schamen !! Zie ook "De grootste stijging van topinkomens vond plaats bij zorgaanbieders" http://www.nu.nl/algemeen/2998853/aantal-topinkomens-publieke-sector-ges...

Schandalig!!!! Terugvorderen zou ik willen voorstellen, maar dat zal wel niet mogelijk zijn ........... hoe lang wordt dit door de belastingbetaler nog geaccepteerd? Wat mij betreft met terugwerkende kracht NIET!

2600 x 218.000 = €566.800.000,=
Ruim een HALF MILJARD voor een aantal bestuurders grotendeels betaald uit gemeenschapsgeld.
Hoezo crisis? Geld is er genoeg, 't zit alleen teveel op 1 plek in de samenleving...

Stelletje Graaiers van de ergste soort!!